21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η διπλή επίσκεψη της Α.Ε. Κομοτηνής (pics)

Τις εγκαταστάσεις δύο εκ των επιχειρήσεων που τη στήριξαν πέρυσι, στη Γ’ Εθνική, επισκέφθηκε αντιπροσωπία της Α.Ε. Κομοτηνής.

Ο λόγος για την Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης και το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής, που θα σταθούν και φέτος αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου Βορρά.

Η ανακοίνωση: «Τις εγκαταστάσεις της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και εμφιάλωσης της εταιρίας, μια μικρή αναδρομή στην ιστορία της επιχείρησης ενώ τεκμηριώθηκε η μεγάλη βαρύτητα στους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, στην ευλαβική τήρηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών παραγωγής, αλλά και στις εξαιρετικές πρώτες ύλες. Ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Κουδουμάκης συνεχάρη τους ανθρώπους της ομάδας για την πορεία και την εξαίρετη συνεργασία, που είχε κερδισμένες και τις δύο πλευρές.

Η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης έχει καταφέρει να κάνει γνωστή την πόλη μας, όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και παγκοσμίως με τις εξαγωγές προϊόντων να αγγίζουν το 90%. Η «Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης» ιδρύθηκε το 1977 στην Κομοτηνή και διατηρείται στη ελίτ των επιχειρήσεων. Είναι τιμή μας που μια επιχείρηση από τις πιο δυνατές στην Βόρεια Ελλάδα επέλεξε να στηρίξει το όραμα της ομάδας μας και συνεχίζει να ενισχύει την προσπάθειά μας».

Η ανακοίνωση: «Η περσινή χρονιά ξεχώρισε για την αξιοζήλευτη πορεία του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής και την κατάκτηση της 4ης θέσης στην Γ’ Εθνική. Συνταξιδιώτης, αρωγός και βασικός συντελεστής της πορείας αυτής ήταν μια επιχείρηση με εξίσου αξιοζήλευτη πορεία την χρονιά που μας πέρασε. Η επιχείρηση δεν είναι άλλη από το «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κομοτηνής». Το «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ» υπήρξε ο βασικός χορηγός της ομάδας μας. Πρόκειται για μια επιχείρηση με κύριο αντικείμενο την αστική μεταφορά του επιβατικού κοινού της πόλης μας, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει τα μέγιστα και κοινωνικά, μια και ο κύριος όγκος των επιβατών είναι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως αυτές των μαθητών, φοιτητών και ηλικιωμένων.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της η επιχείρηση ανανέωσε εξ ολοκλήρου τον στόλο των οχημάτων της και αυτή την στιγμή διαθέτει 19 υπερσύγχρονα λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Ο στόλος οχημάτων διαθέτει ειδικές ράμπες για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ και ατόμων που επιθυμούν να κινηθούν με καροτσάκι για ψώνια ή βρέφη. Πέραν τούτου, η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης είτε με baners πάνω στα οχήματα, είτε με προβολή διαφημιστικών video που «παίζουν» σε όλα τα οχήματα, αλλά και στη νέα μεγάλη οθόνη LED με πάνελ 3,5 τ.μ. στην βιτρίνα των νέων γραφείων της επιχείρησης επί της οδού Σοφ. Κομνηνού 22. Η νέα στέγη των ΑΣΤΙΚΩΝ είναι άμεσα προσβάσιμη στο επιβατικό κοινό και αποτελεί το νέο «στρατηγείο» της επιχείρησης, από όπου όλα ελέγχονται ηλεκτρονικά (θέση οχημάτων, ταχύτητα κίνησης, έλεγχος τήρησης ωραρίων, οικονομικά δεδομένα κ.ά.).

Με λίγα λόγια το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κομοτηνής κινείται σε πρότυπα σύγχρονων αστικών Ευρωπαϊκών κέντρων. Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκονται νέοι άνθρωποι με όρεξη για δημιουργία που σε συνδυασμό με τη συνέπεια και υπευθυνότητα που τους διακρίνει έφεραν τον αέρα της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού. Η συνεργασία μας με επιχειρήσεις τέτοιου «βεληνεκούς» μας κάνει περήφανους και μας δίνει δύναμη να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Ευχαριστούμε το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κομοτηνής για το όμορφο ταξίδι της χρονιάς που πέρασε στη Γ’ Εθνική. Τώρα πια ατενίζουμε το νέο μας ταξίδι τη νέα σεζόν…».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ