22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Α2 Ανδρών (Πλέι οφς) : Έδρες “μπετόν” υπό απειλή!

Ξεκινούν σήμερα (14/5) τα πλέι οφς στην Α2 Ανδρών, με το ενδιαφέρον να φτάνει στο αποκορύφωμα του, αναλογικά με το ποια ομάδα θα καταφέρει να ακολουθήσει το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣ Καρδίτσας στην Basket League.

Ψυχικό και Τρίτωνας έχουν το πλεονέκτημα έδρας, με την ΑΕΨ να διατηρεί το απόλυτο σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Αμφότερες διαθέτουν πολύ ισχυρές έδρας, με το Ψυχικό να μετράει μόλις μια ήττα στο  "σπίτι" του και αυτή από το Μαρούσι, ενώ ο Τρίτωνας έχει ηττηθεί στου Στρέφη από τον ΑΣ Καρδίτσας.

Με τα ζευγάρια να βρίσκονται στο 1-1 τα πάντα είναι ρευστά, καθώς και οι τέσσερις ομάδες διαθέτουν τις προσωπικότητες που θα τις οδηγήσουν στην πρόκριση. 

Στο ζευγάρι που ξεκινάει πρώτο (15:00) και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤFlix, ο Τρίτωνας εδώ και καιρό αγωνίζεται χωρίς τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που αποχώρησε, αλλά και τον Απόλλωνα Τσόχλα που τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα εντυπωσιακό σερί 7 εκτός έδρας νικών με τον Ηλία Μούτσιο στον πάγκο τους, ενώ δεν υπολογίζουν τον τραυματία, Γιώργο Αγγέλου. Επίσης σήμερα αναμέται να έχουν μαζί τους και τους φίλους τους.

Για τον Γιώργο Ρεμεντέλα, αμφίβολος για το Ψυχικό είναι ο Κώστας Κουφόπουλος, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα  για την Ελευθερούπολη, η οποία πριν κερδίσει το προηγούμενο Σάββατο (7/5) στο Μετς το Παγκράτι, μετρούσε πέντε συνεχόμενες ήττες μαρκία από την έδρα της.

Play Off

1η αγωνιστική

Σάββατο 14/5

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Ελευθερούπολη (1-1) Αναστόπουλος-Τσιμπούρης-Κανελλόπουλος (Τηγάνης)

Στρέφη 15.00 Τρίτων-Χαρ. Τρικούπης (1-1) Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Σκανδαλάκης (Ελευθεριάδης Γ.)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ