16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπακς: Τρομερός Αντετοκούνμπο, καθοριστικός Χόλιντεϊ (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς άλωσαν το «TD Garden», επικρατώντας με 110-107 των Μπόστον Σέλτικς, κι έκαναν το 3-2 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Τα «ελάφια» επέστρεψαν από το -14, σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αιμορραγούσε, ευστόχησε σε καθοριστικό τρίποντο στο τέλος κι είχε συνολικά 40π., έντεκα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ επίσης έβαλε τρίποντο, έπαιξε και καλή άμυνα στο Μάρκους Σμαρτ (15π., τέσσερα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα), με τάπα και κλέψιμο στα τελευταία δευτερόλεπτα. Τελείωσε με 24π., αν και 9/24 σουτ εντός παιδιάς, οκτώ ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Double double με 14π. και δεκαπέντε ριμπάουντ έκανε ο Μπόμπι Πόρτις, ο Πατ Κόνατον είχε 13π. αλλά και μια άτυχη στιγμή κόντρα στον «Greek Freak» και ο Μπρουκ Λόπεζ έμεινε στους 2π. Δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Τζέισον Τέιτουμ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «Κελτών» με 34π., έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Τζέιλεν Μπράουν είχε άλλους 26π., οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ και ο Ντάνιελ Τάις 11π. Ο Αλ Χόρφορντ περιορίστηκε στους 8π., μαζί με ισάριθμα ριμπάουντ, έξι ασίστ και τρία κλεψίματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ