20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάλινιτς: «Θέλω να παίξω, αλλά το σώμα μου δεν αντέχει πια»

«Πονοκεφαλιάζει» ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με το Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται «χάλια» εν όψει του Ευρωμπάσκετ 2017.

Οι ατυχίες τελειωμό δεν έχουν για την Εθνική Σερβίας, εν όψει του μεγάλου φετινού «ραντεβού», με τον 25άχρονο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε να εξομολογείται στην εφημερίδα «Sportske Zurnal» πως η κατάστασή του στη μέση δεν είναι καλή και δεν αποκλείεται να του στερήσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση. Ο Νίκολα Κάλινιτς δεν αγωνίστηκε στα τελευταία φιλικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας στη Γερμανία και το «Ακρόπολις-Eurobank» και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους δώδεκα «εκλεκτούς» του, θα πρέπει να αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες για το εάν θα τον συμπεριλάβει -έστω και με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει- στην τελική σύνθεση ή θα τον αποκλείσει.

«Νιώθω χάλια. Για να είμαι ειλικρινής, εάν δεν υπήρχαν τόσες απουσίες, μάλλον θα ήμουν ήδη σπίτι μου. Έχω, όμως, υποχρέωση απέναντι στους συμπαίκτες μου και σε όλους να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Θέλω να παίξω στο Ευρωμπάσκετ, αλλά το σώμα μου δεν αντέχει πια. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα στη μέση και θα το κουβαλάω όχι μόνο στην καριέρα μου, αλλά μέχρι το τέλος της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος διεθνής, που υποφέρει από χρόνιο πρόβλημα κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ