27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Πανελλήνιο Εφήβων: Αυτοί ήταν οι κορυφαίοι

Η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο με την ΔΕΚΑ να κατακτά τον τίτλο, να παίρνει το κύπελλο από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο, ενώ αναδείχθηκαν και οι κορυφαίοι παίκτες της διοργάνωσης.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε (μετά από ψηφοφορία των προπονητών) ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ της ΔΕΚΑ, ο οποίος δήλωσε: «Φέτος πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δίκαια πήραμε το κύπελλο. Δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε μια ομάδα που συνεργάζεται και βρίσκεις του ελεύθερους παίκτες να κάνουν αυτό που μπορούν να κάνουν. Στο τέλος συγκινήθηκα γιατί ήταν το τελευταίο ματς με την ομάδα μου. Ήταν το καλύτερο φινάλε που θα μπορούσα να έχω με την ΔΕΚΑ».  

Καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης: Σαμοντούροφ Αλέξανδρος (ΔΕΚΑ), Λιοτόπουλος Ελευθέριος (ΔΕΚΑ), Πλώτας Νικόλαος (Προμηθέας), Ζούγρης Ευάγγελος (Περιστέρι), Μπιλάλης Κωνσταντίνος (Περιστέρι).  

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ευδόξιος Καπετάκης της ΑΕ Σερρών με 102 πόντους.

Με τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου έπεσε η αυλαία του 49ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που φιλοξενήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ηράκλειου Κρήτης. 

Στον Προμηθέα Πάτρας που κατέκτησε την 4η θέση τις απονομές των αναμνηστικών έκαναν ο Νίκος Νικολόπουλος (γενικός γραμματέας της ΕΟΚ) και ο Βασίλης Ντάκουρης (ειδικός γραμματέας ΕΟΚ).

Στον Παναθηναϊκό που κατέκτησε την 3η θέση τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο Βασίλης Ντάκουρης (ειδικός γραμματέας της ΕΟΚ) και ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς (αντιδήμαρχος Ηρακλείου). Την απονομή του αναμνηστικού στην ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε ο Βασίλης Ντάκουρης. 

Στο Περιστέρι που κατέκτησε τη 2η θέση τις απονομές των μεταλλίων έκαναν Νικόλαος Νικολόπουλος (γενικός γραμματέας της ΕΟΚ) και ο Γιώργος Πιτσούλης (αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού). Την απονομή του αναμνηστικού στην ομάδα του Περιστερίου έκανε ο Νικόλαος Νικολόπουλος.

Στη πρωταθλήτρια ομάδα της ΔΕΚΑ τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος.     



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ