23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Novasports «οδηγεί» στο F4 του Βελιγραδίου (pics+vids)

Τα μεγάλα γεγονότα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η προσπάθεια των οκτώ ομάδων για πρόκριση στο F4 του Βελιγραδίου  και η Novasports δίνουν για ακόμη μια φορά ραντεβού με τους φιλάθλους για τις συναρπαστικές μάχες υψηλού μπασκετικού θεάματος. Ηδη δύο εισιτήρια έχουν βρει τους κατόχους τους και απομένουν άλλα δύο για να συμπληρωθεί το καρέ των διεκδικητών του τίτλου.

 

 

Με τον Ολυμπιακό να κρατάει στα ύψη το ελληνικό ενδιαφέρον, και να ετοιμάζεται για την αυριανή (4/5) μητέρα των μαχών στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια εντυπωσιακή κούρσα στην κανονική περίοδο, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και με πλεονέκτημα έδρας πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο της Μονακό. Η σειρά εξελίσσεται συναρπαστικά, με τα τέσσερα πρώτα ματς να έχουν φέρει από δύο νίκες σε κάθε ομάδα και αύριο το βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να... εξαργυρώσουν το πλεονέκτημα έδρας και να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους απέναντι στη φιλόδοξη παρέα του Μάικ Τζέιμς.

Η... σταχτοπούτα της διοργάνωσης ομάδα του Πριγκιπάτου ήταν από τις ευνοημένες της αποχώρησης των ρώσικων ομάδων, βρέθηκε με καλύτερο βαθμολογικό συντελεστή, είχε διαγράψει και μια εντυπωσιακή πορεία καθοδηγούμενη από τον... σεσημασμένο σκόρερ Μάικ Τζέιμς και θέλει να ζήσει το όνειρο όσο περισσότερο γίνεται.

 

Η Μπαρτσελόνα πήρε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και θέλει να επιβεβαιώσει τους πολλούς που τη θεωρούν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου. Πρώτα βέβαια, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν, η οποία μπορεί να μην έχει το... βάρος της ποδοσφαιρικής, αλλά με τον μπασκετικά πανούργο Αντρέα Τρινκιέρι κανείς δεν την υποτιμά. Το 2-2 των τεσσάρων πρώτων αγώνων το αποδεικνύει περίτρανα και το αποψινό (3/5) πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στη Βαρκελώνη θα κρίνει πολλά.

Καλάθης και Μίροτιτς είναι τα «βαριά» χαρτιά της Μπαρτσελόνα και αναμένεται να ηγηθούν της προσπάθειας επιβεβαίωσης των προγνωστικών και αποφυγής ενός μεγάλου... κάζου.

 

 

 

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για το F4 του Βελιγραδίου βρήκαν κατόχους, την Ρεάλ και την Εφές.  Η απερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές, έκανε ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο, μπήκε άνετα στα πλέι οφ και έμοιαζε εξ αρχής η πιο απειλητική ομάδα από αυτές που θα παίξουν στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας. Οι Τούρκοι θέλουν να... βγάλουν το «απερχόμενοι» και να μείνουν πρωταθλητές Ευρώπης και το Μιλάνο που έπεσε πάνω τους έστω και με πλεονέκτημα έδρας το κατάλαβε από πρώτο χέρι. Το 3-1 έφερε τους Τούρκους στο Βελιγράδι και τον Αταμάν να... προεξοφλεί ότι «θα το πάρουμε και φέτος». 

 

 

 

 

Η «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ Ρεάλ τέλος, δεν το... διαπραγματεύτηκε στο ελάχιστο στις αναμετρήσεις της με την Μακάμπι. Με απόλυτη κυριαρχία χρειάστηκε μόνο τρία παιχνίδια, για να κάνει ένα «καθαρό» 3-0 και να γίνει η πρώτη ομάδα που πανηγύρισε την πρόκρισή της στο F4 και περίμενε να μάθει τους αντιπάλους της εκεί.

 

 

 

Το μακρύ ταξίδι προς τον ευρωπαϊκό θρόνο του μπάσκετ που άρχισε πριν από μήνες, μπορεί να έχει μείνει πλέον με την... ελίτ των ομάδων, αλλά δεν έχει αλλάξει «στέκι». Η Novasports έφερε στις οθόνες όλων των φιλάθλων την πορεία μέχρι εδώ, θα φέρουν και τους αγώνες πρόκρισης και φυσικά την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ευρώπη. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ