25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Bet: «Σκούπα» στο Τελ Αβίβ, άνετα η Εφές

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για την Τρίτη (26/4).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκινάει η δεύτερη εβδομάδα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και παράλληλα οι προημιτελικοί του EuroCup. Με αυτές τις δύο διοργανώσεις θα ασχοληθούμε από το σημερινό κουπόνι.

Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι θέλει να παραμείνει «ζωντανή» μετά το «ναυάγιο» και τις δύο ήττες στην Ισπανία. Η «Βασίλισσα» πάει άνετη στο Ισραήλ για να τελειώσει τη δουλειά και να αποφύγει τις περιπέτειες. Θα ποντάρουμε το διπλό σε άκρως ελκυστική απόδοση.

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου η Αναντολού Εφές θα συγκρουστεί με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και να βρεθούν σε ακόμα ένα Final 4. Δύσκολα θα αντέξουν οι Λομβαρδοί των πολλών προβλημάτων και θα εμπιστευτούμε τους πρωταθλητές Ευρώπης ποντάροντας τον άσο με τουλάχιστον οκτώ πόντους διαφορά.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις του EuroCup, ο φαβοριτισμός της Γκραν Κανάρια στον αγώνα με την Ανδόρα κρίνεται μάλλον υπερβολικός και θα πάμε στο διπλό με πλεονέκτημα 8,5 πόντων. Από την άλλη, η Βίρτους Μπολόνια έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ουλμ και θα επιλέξουμε την επικράτηση των Ιταλών με τουλάχιστον 12 πόντους διαφορά.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης   2    1,89

Μονό

Αναντολού Εφές (-7,5) - Αρμάνι Μιλάνο    1    1,90

Δυάδα

Γκραν Κανάρια - Ανδόρα (+8,5)   2     1,88

Βίρτους Μπολόνια (-11,5) - Ουλμ    1    1,90

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ