25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Θα ανέβει ο ρυθμός στο ΣΕΦ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4).

Κακή ημέρα στοιχηματικά η Μεγάλη Πέμπτη (21/4), καθώς η Μπαρτσελόνα κατάφερε να διασυρθεί από την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας και η Εφές «αυτοκτόνησε» στο φινάλε του παιχνιδιού με την Αρμάνι Μιλάνο, κάτι που μας οδήγησε σε 0/2.

Σήμερα (22/4) θα ασχοληθούμε ξανά με τα παιχνίδια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, εκεί όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό. Οι Πειραιώτες μετά την άνετη νίκη τους στον πρώτο αγώνα, θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να βρεθούν ένα βήμα από το Final 4 του Βελιγραδίου. Δύσκολα θα συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση από μία άπειρη και πρωτάρα ομάδα, όμως δεν θα πάμε στον άσο αλλά στο Ovcr 154,5, θεωρώντας ότι αυτήν την φορά ο ρυθμός θα ανέβει και οι «ερυθρόλευκοι» θα κερδίσουν με υψηλότερο σκορ.

Από εκεί και πέρα θα εμπιστευτούμε και τη Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η «Βασίλισσα» δεν έχει περιθώρια να αφήσει την ευκαιρία να πετάξει από τα χέρια της και δεν θα δώσει δικαιώματα στην «ομάδα του λαού». Θα ποντάρουμε τον άσο με διαφορά τουλάχιστον επτά πόντων.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Ολυμπιακός - Μονακό  Over   154,5     1,90

Μονό

Ρεάλ Μαδρίτης (-6,5) - Μακάμπι Τελ Αβίβ    1     1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ