22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μύκονος : Το σήκωσε στο “σπίτι” της και η φιέστα τίτλου (vid + pics)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν ο ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος οργάνωσε χθες (16/4) φιέστα τίτλου, γιορτάζοντας με τους φίλους της ομάδας του το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β' Εθνική.

Η ομάδα των Κυκλάδων είχε ως επίσημο καλεσμένο το Κορωπί, το οποίο νίκησε με 106-81, φτάνοντας στο άτυπο 21-0, και κλείνοντας έτσι την ονειρική σεζόν.

Στο κλειστό γυμναστήρια «Π. Χανιώτη» βρέθηκε σχεδόν όλο το νησί, με την απονομή και τα μετάλλια να δίνονται από τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά. Επίσης το παρών έδωσαν, όπως αναφέρει και το «sportcyclades.gr» ο Μητροπολίτης κ.Δωρόθεος, ο Ηγούμενος της Ι.Μ Παναγίας Τουρλιανής Αλέξιος, η Βουλευτής με τη Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Στέλιος Μπρίγγος, ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς, η Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Βερώνης, η πρόεδρος του Κέντου Υγείας Ντίνα Σαμψούνη, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημήτριος Μάνεσης καθώς και ο Πρόεδρος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μυκόνου Αντώνιος Κουσαθανάς.

Από τη Διοίκηση της ομάδας, βρέθηκε ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρος Αγγελετάκης, οι αντιπρόεδροι Νικόλαος Δακτυλίδης και Ιωάννη Θεοχάρης, ο Υπεύθυνος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Γεώργιος Γρυπάρης, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και προπονητής Γιώργος Σκόρδος καθώς και μέλη του Δ.Σ. τη ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ