27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Ο «μισός» Παναθηναϊκός και ο φορτσάτος Προμηθέας

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για την Κυριακή (17/4).

Ξεκάθαρα θετικό το πρόσημο το Σάββατο (16/4), καθώς τα δύο ντέρμπι της Basket League ήταν τέτοια όπως τα περιμέναμε. Ωστόσο τα φαβορί δεν μας δικαίωσαν και δεν πέρασαν οι δύο δυάδες. Στην τριάδα που επιλέξαμε από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Βενέτσια μας έκανε το χατίρι κι «άλωσε» τη Σαρδηνία, ενώ και η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Λούντβιχσμπουργκ. Μας τα χάλασε η Σαν Πάμπλο Μπούργος η οποία έχασε και από την Ομπραντόιρο εντός έδρας.

Σήμερα  (17/4) θα μας απασχολήσουν ξανά τα δύο παιχνίδια της Basket League αλλά και τρεις αγώνες από το εξωτερικό. Στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει με το δεξί στο νέο του ξεκίνημα στην επιστροφή του Γιώργου Βόβορα, με τον Χρήστο Σερέλη ο οποίος ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή, να επιστρέφει ως αντίπαλος στην ομάδα που υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια. Μεγάλα τα προβλήματα των «πράσινων» και θα πάμε στον άσο με πλεονέκτημα 14,5 πόντων.

Στο παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ στην Πάτρα θα στραφούμε ξανά στη δύναμη της έδρας. Οι γηπεδούχοι μετά την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Υπάρχει αξία στον άσο με «πειραγμένο» χάντικαπ, καθώς θεωρούμε ότι η ομάδα της Αχαΐας θα επικρατήσει των «κιτρινόμαυρων» με τουλάχιστον τέσσερις πόντους διαφορά.

Τα βλέμματα τραβούν πλέον στοιχηματικά και οι αναμετρήσεις του ΝΒΑ. Οι Μπόστον Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Μπρούκλιν Νετς και θεωρητικά είναι το μεγάλο φαβορί για νίκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα πάνε για τουρισμό στη Μασαχουσέτη και θα ψάξουμε τη «βόμβα» ποντάροντας το διπλό. Θα το συνδυάσουμε με ακόμα δύο νίκες ομάδων που αγωνίζονται εκτός έδρας. Θα στηρίξουμε το διπλό της Τενερίφης στην έδρα της Μάλαγα κι αυτό της Βαλένθια στο σπίτι της Μπασκόνια.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Λαύριο (+14,5) - Παναθηναϊκός     1     1,91

Μονό

Προμηθέας (-3,5) - ΑΕΚ   1     1,60

Τριάδα

Μπόστον Σέλτικς - Μπρούκλιν Νετς    2     2,74

Μάλαγα - Τενερίφη    2     1,83

Μπασκόνια - Βαλένθια    2     2,57



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ