19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: «Πολύ ευχάριστο ότι δείξαμε ομάδα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης εστίασε στη σημασία της αντίδρασης στο φιλικό της Ελλάδας με την Σερβία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Τα επίσημα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με τα φιλικά. Μακάρι εκεί να είμαστε 100% έτοιμοι και στον τομέα της συγκέντρωσης, αλλά και γενικότερα ως ομάδα. Πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Σχετικά με την προσπάθεια ανατροπής στο ματς με την Σερβία τόνισε: «Ήταν μία καλή αντίδραση. Δείξαμε ομάδα και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Παράλληλα, σχολίασε και την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι άλλο επίπεδο. Είναι ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες παγκοσμίως. Το ΝΒΑ πιέζει, δεν ξέρω τι συνέβη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Θα ήθελα πολύ να είναι ο Γιάννης στην ομάδα. Η ομάδα παραμένει ομάδα και πάλι θα διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε και κάθε χρόνο ίδια είναι τα πράγματα. Τα νοκ-άουτ είναι μονά παιχνίδια και δεν μπορείς να ξέρεις. Ας είμαστε κοιτάξουμε να πλασαριστούμε στον όμιλο όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και να είμαστε έτοιμοι στα νοκ άουτ».

Όσον αφορά στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα τόνισε: «Ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το ξέρουμε. Μας δίνει θετική ενέργεια, αλλά δεν μας εξασφαλίζει κάτι. Και οι άλλες ομάδες έχουν προπονητές, παίκτες και οπαδούς. Και εκείνοι θα διεκδικήσουν το καλύτερο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ