20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπάγου – Κουρής : «Δεν έχουμε ανέβει μαθηματικά για αυτό θα είμαστε σε εγρήγορση»

Ο Παπάγου έφτασε σε μια ακόμη ανατροπή, και κατάφερε να κερδίσει τον ΑΠΑΣ στη Νάξο με 86-85 στην παράταση, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την Α2.

Ο Μιχάλης Κούρης μίλησε στο Web radio της ΕΟΚ και τον Νίκο Μπουρλάκη μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στη Νάξο για τον πρώτο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Για τη μεγάλη νίκη στη Νάξο:  «Ήταν μια μεγάλη νίκη θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στην αντίπαλη ομάδα, που έπαιξαν και οι δύο λες και ήταν τελικός σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος και όλες οι ομάδες δείχνουν ικανές να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Εμείς έχουμε κερδίσει τέσσερα παιχνίδια στην παράταση και 9/10 εκτός έδρας και αυτά δείχνουν τη δυσκολία του πρωταθλήματος, αλλά και τον χαρακτήρα μας ως ομάδα».

Για την ομάδα του Παπάγου: «Είμαστε μια ομάδα με 10 παιδιά που παλεύουν και δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο και θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνουν στο γήπεδο. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και με τον κορονοϊό, αλλά με τους έμπειρους παράγοντες που έχει ο σύλλογος έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Δεν έχουμε ανέβει και μαθηματικά για αυτό θα είμαστε και σε εγρήγορση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να γεμίζει το γήπεδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ