21.1 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δάφνη – Τζιβελέκας : Έδωσε συγχαρητήρια στον Μίλωνα αλλά άφησε και το καρφί του για τη διαιτησία (pic)

Ο ΑΟ Δάφνης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μίλωνα, αλλά ο Κώστας Τζιβελέκας, πέρα από την αναφορά του στην προσωπική του σελίδα, σε επικοινωνία που είχε με το basketa.gr θέλησε να δώσει συγχαρητήρι στον Μίλωνα για τη δίκαιη άνοδο του.

Επίσης στην ανάρτηση του στάθηκε στον Γιάννη Τζιβελέκα και στο ότι αγωνίστηκε με θλάση, στον κόσμο της Δάφνης, ενώ καταφέρθηκε και ενταντίον του κυρίου Τσώνου.

Αναλυτικά έγραψε : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα για την άνοδο . Εμας στα τελευταία παιχνίδια μας κόστισε ο τραυματισμός του Γιάννης Τζιβελέκας που έσφιξε τα δόντια αλλά ….Ένα πολυ μεγάλο ευχαριστώ στον κοσμο της ΔΑΦΝΗΣ που ήταν ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ σήμερα !!!!Ενα μεγάλο μπραβο στα παλληκαριά του Α.Ο.ΔΑΦΝΗΣ που επίσης ήταν μάγκες. Ενώ το παιχνίδι εξελισσοταν σε μια πολυ όμορφη ατμόσφαιρα με ένα γήπεδο που δεν έπεφτε καρφίτσα στα τελευταία 5 λεπτά πρωταγωνιστης θέλησε να γίνει ο κυρίος Τσωνος που ορίστηκε Παρασκευή βράδυ …..και το γράφω ευθαρσος παρόλο που ακολουθει έκθεση ..να σημειώσουμε ότι η ένσταση που κάναμε για αλλοίωση χρόνου ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ τελευταίο πεντάλεπτο δεν την υποστηριξαμε γιατί έχουμε μάθει να κερδίζουμε στα παρκέ.!!!!συνεχιζουμε…..Υ.Γ.και κύριε Τσωνο είναι πράγματι επιλογή μου τα 30 τελευταια χρόνια να υπηρετώ το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα της πόλης μου με κάθε κόστος!!!!!!!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ