23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Νίκη Βόλου : Οργή για τον φίλαθλο που έχει υποστεί ζημιά στην ακοή απο ρίψη κροτίδας (vid)

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός νεαρού φιλάθλου της Νίκης Βόλου, ο οποίος όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα της Μαγνησίας τραυματίστηκε από ρίψη κροτίδας, αρκετή ώρα πριν την έναρξη του τοπικού ντέρμπι του 3 ομίλου της Β' Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ωστόσο, και σύμφωνα με το «thenewspaper.gr» ο τραυματισμός συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον άτυχο άνδρα να βρίσκεται στο νοσοκομείο, και να έχει υποστεί ζημιά στα κάτω άκρα αλλά και στην ακοή του.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της Νίκης αναφέρουν πως ο «ανότος» θα βρεθεί και θα τιμωρηθεί.

Αναλυτικά :

«Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε σήμερα τον τραυματισμό ενός φιλάθλου της ομάδας μας, από ρίψη κροτίδας αρκετή ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Σύσσωμη η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα σταθεί στο πλευρό του τραυματία φιλάθλου, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορα περαστικά.
Σε ό,τι αφορά τον ανόητο που πέταξε την κροτίδα, να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θέλουμε κοντά μας τέτοιους ανεγκέφαλους, δεν τους έχει καμία ανάγκη το άθλημα, πρέπει να τους αποκλείσουμε διά παντός από κάθε αθλητική δραστηριότητα της Νίκης Βόλου και από την πλευρά θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ