20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαββάτης: «Θα στηριχθούμε στη νεανικότητά μας»

Με τις ξένες παίκτριες απούσες πραγματοποιούνται οι πρώτες προπονήσεις του Πρωτέα Βούλας, εν όψει της νέας σεζόν και της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Στο «Γ. Γεννηματάς» ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη (22/08) η προετοιμασία, με τις παίκτριες να έχουν την πρώτη συνάντησή τους με το προπονητικό τιμ, αν και το παρών δεν έδωσαν οι Κρίστι Μοκούμπε και Αλέξις Γκόβαν, οι οποίες θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες. Ο Παναγιώτης Σαββάτης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, παραδέχθηκε: «Ξεκινάμε προετοιμασία σιγά σιγά προοδευτικά να βάλουμε τη δουλειά μας στο ομαδικό επίπεδο και στο προσωπικό. Θα χτίσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Θα βάλουμε και κάποια πράγματα με τον Κώστα τον Ντάκουλα στο αθλητικό κομμάτι, στην ενδυνάμωση και σε ό,τι αφορά στην φυσική κατάσταση και θα κάνουμε και την πρέπουσα δουλειά εδώ στο γήπεδο. Η ομάδα θα στηριχτεί στην νεανικότητά της, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στοιχεία στην άμυνα και να πάμε σε ένα γρήγορο και απλό τρόπο παιχνιδιού στην επίθεση».

Ο νέος προπονητής του Πρωτέα Βούλας αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και την αναμέτρησή τους με τον Παναθηναϊκό (07-08/10): «Στο Κύπελλο θα αγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό που ξέρουμε τι θέματα αντιμετωπίζει, αλλά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ο αγώνας είναι μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να μπούμε δυνατά και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος».

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ