24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγκμπελίς: “Μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου έκανε ο Ντάνι Αγκμπελίς. Ο 32χρονος σέντερ έχοντας αφιχθεί στην Ελλάδα το βράδυ τις Κυριακής (6/3), επισκέφτηκε σήμερα το κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" όπου είχε και την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή του.

Ο Ντάνι Αγκμπελίς συγκεκριμένα δήλωσε:

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα παίξω ξανά σ’ ένα πρωτάθλημα, όπου είχα επιτυχίες πολλές σεζόν" υποστήριξε ο Ντάνι Αγκμπελίς στις πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε: "Γνωρίζοντας καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα του Περιστερίου, παίζοντας εναντίον της για αρκετά χρόνια, είμαι ενθουσιασμένος. Θεωρώ ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και στην συνέχεια να έχουμε μια εξαιρετική πορεία στα πλέι οφ".

Όσον αφορά τα στοιχεία που θα προσδώσει στο παιχνίδι του Περιστερίου Vitabiotics, τόνισε: "Έρχομαι στο Περιστέρι για να δώσω μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και να κυριαρχήσω στο παιχνίδι!".

Τέλος, έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: "Ελπίζω οι φίλαθλοι να έχουν την ίδια ενέργεια και το πάθος που θυμάμαι από τα χρόνια που έχω παίξει εναντίον τους".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ