29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθνική Ανδρών: «Διπλό» στην Πόλη και… πιάστε την μετά

Στα Ανω Λιόσια έγινε η αρχή, σήμερα στην Πόλη η Εθνική Ανδρών θέλει τη συνέχεια... δήλωση πρόκρισης για το Παγκόσμιο κύπελλο του 2023. Η νίκη της περασμένης Παρασκευής επί της Τουρκίας έφερε την Εθνική στο 2-1 και στην κορυφή του ομίλου, της έβγαλε ένα μεγάλο βάρος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και την έστειλε με άλλον αέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Το «Σινάν Ερντέμ» θα φιλοξενήσει σήμερα (19.00) ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι αυτού του παράθυρου με τους Τούρκους αυτή τη φορά να έχουν μεγαλύτερη πίεση, αλλά και τους Ελληνες διεθνείς να ξέρουν ότι παίζονται πολλά. «Μπορεί αυτοί να έχουν λίγη μεγαλύτερη πίεση αλλά κι εμείς δεν είναι ότι θα είμαστε... χαλαροί, το κάθε άλλο», είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ο οποίος επισήμανε την πιο σημαντική διαφορά που θα υπάρχει σήμερα. «Μα εμείς επιτέλους θα έχουμε κάνει μια προπόνηση όλοι μαζί. Στο πρώτο ματς μπήκαμε κατευθείαν στο γήπεδο, αυτά δεν είναι εύκολα, αλλά τώρα θα είναι αλλιώς. Και για τους Τούρκους βέβαια που θα βγάλουν μεγαλύτερη ένταση σε μια δυνατή έδρα. Αν έχουμε καλό αμυντικό τρανζίσιον και έλεγχο των ριμπάουντ θα τα πάμε καλά. Πρέπει πάλι να προσέξουμε πολύ τον Λάρκιν, το σουτ του Μαχμούτογλου και τη δημιουργία κάποιων άλλων παικτών», κατέληξε.

 Από τους 13 παίκτες που ταξίδεψαν στην Πόλη έμεινε εκτός για σήμερα ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, άρα οι 12 διαθέσιμοι θα είναι οιι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα διεξαγωγής προκρίνει τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες στην επόμενη φάση, όπου κουβαλώντας όλα τα αποτελέσματα του πρώτου ομίλου, δημιουργούν νέο με αυτόν που συμμετέχουν οι Βέλγιο, Λετονία, Σερβία και η Σλοβακία που με 0-3 λογικά θα είναι αυτή που θα μείνει απ' έξω. Και από το νέο γκρουπ, οι τρεις πρώτοι περνάνε στο Παγκόσμιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ