27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπανούλης : «Το μπάσκετ είναι στο αίμα μου»

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για την πρώτη του προπονητική απόπειρα στο Next Generation Tournament της Euroleague στο Βελιγράδι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σελίδα της «Mega Basket» ανέφερε πως η απόφαση του να σταματήσει ήταν εύκολη, ενώ για την προπονητική τόνισε πως είναι κάτι που του αρέσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για την απόφασή του να σταματήσει: «Αυτή η απόφαση ήταν πολύ εύκολη για μένα. Πέτυχα όλα όσα ήθελα, πέτυχα όλα μου τα όνειρα, ίσως και περισσότερα από αυτό. Όταν πετυχαίνεις όλους τους στόχους, σε κάνει χαρούμενο, αλλά μερικές φορές χάνεις κίνητρο εξαιτίας όλων αυτών. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος, είμαι ευγνώμων και ευλογημένος και τώρα θέλω να απολαύσω τη ζωή και να ξεκινήσω κάτι νέο».

Για το αν θα παραμείνει στο μπάσκετ: «Το μπάσκετ είναι στο αίμα μου. Η οικογένειά μου έρχεται πρώτη και ακολουθεί το μπάσκετ. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ, έχω μολυνθεί από το μπάσκετ σαν ένα παιδί από ίωση και για όλα αυτά θέλω να δώσω κάτι πίσω στο μπάσκετ. Έχω μεγάλη επιθυμία να μοιραστώ τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα είναι, αλλά σίγουρα θέλω να μείνω στο μπάσκετ με κάποιο τρόπο και να δώσω πίσω ένα μέρος από αυτά που μου έδωσε».

Για την προπονητική: «Θα δούμε. Είναι κάτι που σκέφτομαι, που μου αρέσει πολύ, οπότε θα δούμε».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ