20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μακάμπι: Οι εξηγήσεις για το γλέντι των παικτών

Η κατάσταση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ απέχει από το να χαρακτηριστεί ιδανική. Ο αποκλεισμός από το State Cup ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η τεχνική ηγεσία απομακρύνθηκε και λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τη Χάποελ ένα βίντεο με τους Νάναλι, Ρέινολντς και Ουίλιαμς να διασκεδάζουν, ανέβασε ακόμη περισσότερο το... θερμόμετρο.

Οι τρεις παίκτες φαίνονται να χορεύουν στο βίντεο και να γελούν κάτι που δεν άρεσε καθόλου ούτε στους ανθρώπους της ομάδας, ούτε πολύ περισσότερο στους φίλους της που είναι από τους πλέον πιστούς. Η Μακάμπι κάλεσε τους τρεις για εξηγήσεις, έκανε τη δική της έρευνα για το περιστατικό και τα όσα ανακοίνωσε ήταν στην κατεύθυνση να χαμηλώσουν οι τόνοι, μήπως μπορέσει η ομάδα να βρει και πάλι την ηρεμία και το δρόμο προς τις νίκες.

"Η Μακάμπι εξέτασε την υπόθεση μέσα από τις μαρτυρίες των παικτών, του προσωπικού του εστιατορίου και αυτών που ανέβασαν το βίντεο στα social media. Οι τρεις παίκτες έφυγαν από το γήπεδο αμέσως μετά το ματς και δείπνησαν σε ιταλικό εστιατόριο, όπου συνηθίζουν να πηγαίνουν για φαγητό αφού είναι κοντά στον τόπο διαμονής τους. Το εστιατόριο ήταν σχεδόν άδειο, την ώρα που οι σερβιτόροι ανέβασαν την ένταση της μουσικής και σε αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα εμφανίζονται οι παίκτες μας, την ώρα που αποχωρούσαν. Ένας από τους υπαλλήλους που κατέγραψε το σκηνικό, τάγκαρε τους παίκτες στο Instagram και ανέβασε το video που έγινε story.

*Οι παίκτες δεν βγήκαν να διασκεδάσουν πήγαν για φαγητό μετά το παιχνίδι κοντά στα σπίτια όπου διαμένουν

*Δεν ανέβασαν οι ίδιοι κανένα βίντεο και δεν έγραψαν σίγουρα "We don't care".

*Το βίντεο ανέβηκε χωρίς την έγκριση ή τη γνώση τους".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ