24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Το σενάριο Ρεάλ-Λάρκιν και η… διάψευση

«Μύρισε»... καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Αναζητώντας τον παίκτη πάνω στον οποίο θα επιχειρήσει να «χτίσει» την ομάδα της για τις επόμενες σεζόν, η «Βασίλισσα» σύμφωνα με την mundodeportivo, όχι απλά ενδιαφέρθηκε και κινήθηκε αλλά προχώρησε σημαντικά τις συζητήσεις της με τον Σέιν Λάρκιν, έτσι ώστε να θεωρείται θέμα χρόνου η οριστικοποίηση του deal!

 

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Λάρκιν του οποίου το συμβόλαιο με την Εφές εκπνέει το καλοκαίρι, δεν θα είναι ο μόνος σούπερ σταρ που θα χάσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτό γιατί ο Βασίλιε Μίσιτς έχει πάρει την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Το σημαντικό σε πρώτη φάση είναι ότι η Ρεάλ προχωράει σε μία κίνηση που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην Ευρωλίγκα.

 

Ο Λάρκιν που θα επιστρέψει, εφόσον κλείσει η συμφωνία, στην Ισπανία μετά την περίοδο 20016-17, θα βάλει τη φανέλα της Ρεάλ που θα πρέπει να συμφωνήσει και με την Μπασκόνια. Στη φετινή Ευρωλίγκα έχει 14,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ και 19,6 pir σε 23 αγώνες.

 

 

Ωστόσο λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Λάρκιν το διέψευσε.  «Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτή η φήμη ή γιατί δημοσιεύτηκε τώρα, αλλά δεν ισχύει. Δεν έχω συμφωνήσει, ούτε έχω συζητήσει με καμία ομάδα για την επόμενη σεζόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο να τελειώσουμε δυνατά την τρέχουσα σεζόν με την Εφές. Έχουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου αύριο» έγραψε...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ