24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

EuroLeague: Οι αγενείς φιλοξενούμενοι και οι εξαιρέσεις (vids)

Δείτε τι συνέβη στους αγώνες της Τρίτης (1/2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έψαχνε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη αντιμετωπίζοντας την πρωτάρα αλλά φιλόδοξη Μονακό. Η παρέα του Μάικ Τζέιμς με τον Αμερικανό γκαρντ σε μεγάλα κέφια «άλωσε» την έδρα των «πράσινων» με 91-83 κι «ανέβηκε» στο 11-12 συνεχίζοντας τη «μάχη» της για είσοδο στα πλέι οφ. Στον αντίποδα οι πρωταθλητές Ελλάδας με ρεκόρ 5-16 παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς διεξήχθη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί φλέρταραν με την έκπληξη αλλά στο φινάλε οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις για να κερδίσουν 71-66 και να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 18-5, συνεχίζοντας το κυνήγι της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι με 11-12 συγκατοικεί στην όγδοη θέση με τη Μονακό. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Σημαντικό διπλό στο Βελιγράδι πανηγύρισε η Αρμάνι Μιλάνο η οποία νίκησε εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα με 63-57σε μία αναμέτρηση όπου οι άμυνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Οι Λομβαρδοί δεν έθελξαν με την απόδοσή τους αλλά έκαναν όλα όσα έπρεπε για να «δραπετεύσουν» με μία σημαντική επικράτηση σ' ένα γήπεδο που δυσκολεύονται πολλές ομάδες. Το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα έφτασε τις 15 επιτυχίες σε 21 ματς και φιγουράρει στην τρίτη θέση, ενώ οι Σέρβοι με ρεκόρ 8-13 έχουν «κολλήσει» στην 14η θέση. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Με πολλά προβλήματα και δίχως τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ταξίδεψε η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κάουνας για να δοκιμαστεί από τη Ζαλγκίρις. Η «ομάδα του λαού» έκανε το καθήκον της και πήρε μία σπουδαία νίκη με 94-78Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί έχουν πια ρεκόρ 10-11 και παραμένουν «ζωντανοί» στην προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ. Στον αντίποδα οι πρωταθλητές Λιθουανίας παραμένουν δίχως αμφιβολία η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης και παραμένουν ουραγοί με απολογισμό τρεις νίκες σε 20 αναμετρήσεις. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Σπουδαίος αγώνας έγινε και στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Εκεί η Μπασκόνια ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν, όμως το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε ένα σημαντικό διπλό με 90-82. Οι εντυπωσιακοί Ρώσοι με 14 νίκες και 7 ήττες έως τώρα στέκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους Βάσκους να βρίσκονται στην 15η θέση με ρεκόρ 7-15.  Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Το χρονικά πρώτο παιχνίδι της βραδιάς διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτσε συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τη Βιλερμπάν, ωστόσο έκαμψε την αντίσταση των Γάλλων με 85-76. Με αυτό το ροζ φύλλο οι Τούρκοι «ανέβηκαν» στο 10-10 και συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους. Από την άλλη η Ασβέλ με 9-14 χάνει σημαντικό έδαφος και πλέον είναι 14η. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ