25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π. 82-96: Ο Τσαλμπούρης “εκτέλεσε” τον Ιωνικό (pics)

Απόδραση από τη Νίκαια με Τσαλμπούρη για τον Απόλλωνα! Η ομάδα της Πάτρας πέρασε από το κλειστό του "Πλάτωνα" αφού νίκησε τον Ιωνικό με 96-82, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Γιώργο Τσαλμπούρη και έφτασε στην 5η της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 3-9 η ομάδα της Νίκαιας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο Ιωνικός και Απόλλωνας συμβάδιζαν στο σκορ, με τον δείκτη του να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και και τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στη λήξη της περιόδου (25-25). Η ομάδα της Πάτρας με εξαιρετικά ποσοστά σε σουτ τριών πόντων και τον Γιώργο Τσαλμπούρη σε μεγάλη μέρα πήρε προβάδισμα 6 πόντων στην ανάπαυλα 41-47.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με τον Απόλλωνα κυρίαρχο να φτάνει να προηγείται ακόμα και με 17 πόντους (47-64). Σε εκείνο το σημείο ακολούθησε το ξέσπασμα του Ιωνικού που έβγαλε αντίδραση και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση της αναμέτρησης φτάνοντας σε απόσταση 5 πόντων στη λήξη του δεκαλέπτου (61-66), βάζοντας "φωτιά" στο ματς. Η τελευταία κρίσιμη περίοδος ξεκίνησε με αλλεπάλληλα τρίποντα και από τις δύο πλευρές προσθέτοντας "άγρια" ομορφιά στην αναμέτρηση. Ο Απόλλωνας ωστόσο βρήκε τις λύσεις, ανέκτησε τη διαφορά και πήρε ένα σημαντικό "διπλό" στη Νίκαια (82-96).

Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ: Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν καταλυτικός στην επίτευξη της νίκης της ομάδας του σταματώντας στους 30 πόντους προσφέροντας πολύτιμες λύσεις και πίσω από τη γραμμή των 6μ75. 

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ