24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Χεζόνια: “Όνειρο που έγινε πραγματικότητα η κλήση από τον Παναθηναϊκό” (pic)

Η φετινή χρονιά ολοκληρώνεται και ο Μάριο Χεζόνια με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποχαιρέτησε το 2021 κάνοντας... ιδιαίτερη αναφορά στον Παναθηναϊκό τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κλήση που έλαβε για να πάει στους "πράσινους" ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Αναλυτικά ανέφερε:

"Για τα γενέθλιά μου φέτος, έλαβα τα νέα που θα άλλαζαν τη ζωή μου για πάντα, δέχθηκα κλήση από την ομάδα των ονείρων μου για να πάω στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Στην Αθήνα, στους ανθρώπους μου στον ΠΑΟ και ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όσα κάνατε για μένα και ελπίζω να σας δω σύντομα! τρέλα ε την πράσινη φανέλα. ΠΑΟ ΜΟΝΟ. ΘΥΡΑ 13".

Στη συνέχεια μίλησε και για την τωρινή ομάδα του την Ούνικς Καζάν:

"Η Ρωσία και το Καζάν έχουν φερθεί μόνο καλά σε εμένα. Λατρεύω να βρίσκομαι γύρω από αυτό τον εξαιρετικό όμιλο παικτών και προπονητών: και η δουλειά μας και η άμεση βελτίωσή μας φαίνεται σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ούνικς Καζάν, τον προπονητή και όλο το επιτελείο, παίκτες και οπαδούς, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και ελπίζω να ανταμείψουμε την Ούνικς το 2022!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

-Σούπερ Μάριο"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ