21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Basket League: Τζάμπολ σε ΣΕΦ και Λάρισα (vids)

Η Basket League συνεχίζεται σήμερα με δύο αγώνες στο πρόγραμμα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο (18/10) με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ιωνικός Νίκαιας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ (17.00) σε ένα ζευγάρια που θα συναντηθεί ξανά μετά από δύο χρόνια στο Φάληρο και η Λάρισα το Λαύριο (20.00).

Ένα από τα παράδοξα του ζευγαριού Ολυμπιακός - Προμηθέας Πάτρας είναι πως ο Δημήτρης Αγραβάνης θα αντιμετωπίσει σχεδόν τρία χρόνια μετά τη φυγή του από τους "ερυθρόλευκους" για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του στο ΣΕΦ! Μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια (2013-19).

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τους Αχαιούς και καταγράφει ένα 9-0 στην προϊστορία. Μάλιστα ως γηπεδούχος νικά συνήθως με μεγάλες διαφορές που κυμαίνονται από 27 ως 37 πόντους. Μοναδική εξαίρεση ο δεύτερος ημιτελικός των play offs του 2018 όταν νίκησε στο νήμα με 89-88 με ένα τρίποντο του Κώστα Παπανιολάου. 

Μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε live streaming ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε τη live στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Λάρισα και Λαύριο βρίσκονται στο 1-1 στην κατάταξη της Basket League. Η Λάρισα νίκησε στην πρεμιέρα τον Κολοσσό εντός και ηττήθηκε από τη Λάρισα εκτός έδρας ενώ το Λαύριο επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ στην 1η και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική. Παίκτης - σημείο αναφοράς εδώ είναι ο Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος αγωνίζεται με τη Λάρισα και θα αντιμετωπίσει το Λαύριο την ομάδα που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την περίοδο 2015-16.

Στο παρελθόν το Λαύριο ήταν η ομάδα που βγήκε νικήτρια στα δύο από τα τρία ματς με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της Basket League, κάνοντας το 2/2 στην περσινή σεζόν. Στο ματς που έγινε στη Λάρισα είχε επικρατήσει με 66-58 έχοντας κορυφαίους τους Ντέβιν Ντέιβις (19π, 5ρ.) και Άλφα Ντιαλό (14π, 4/4δ, 6ρ, 4ασ.). Για τη Λάρισα ο Κώστας Παπαδάκης είχε 14 πόντους με 3/6 τρίποντα και ο Ουέσλι Γκόρντον οχτώ πόντους και εννιά ριμπάουντ.

Στα δύο ματς που έγιναν στο Λαύριο, οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν τις νίκες. Η Λάρισα επικράτησε με 98-78 στο ματς της σεζόν του 2019-20 και το Λαύριο απάντησε στο αντίστοιχο ματς επικρατώντας με 81-75.

Mπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε live streaming ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε τη live στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ