17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Η εικόνα είναι χειρότερη και από το αποτέλεσμα (vid)

Η ΑΕΚ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις στην Πάτρα, όπου υπέστη... πανωλεθρία από τον Απόλλωνα και συνεχίζει να προβληματίζει έντονα με την παρουσία της. Ο Θάνος Τσίμπος με το σχόλιό του στο enwsi.gr, επισημαίνει τα πολλά στραβά που συνεχίζουν να εμφανίζονται στην ΑΕΚ και οδηγούν σε μια συνολικά αποκαρδιωτική εικόνα.

=====================

Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να ασχοληθούμε με το αποτέλεσμα και πόσο μεγάλη γκέλα είναι για την ομάδα. Όμως δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα κυρίως λόγω της αποκαρδιωτικής εμφάνισης που αφήνει το αποτέλεσμα σε δεύτερη μοίρα. Η εικόνα μιας ομάδας που δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος είναι το βασικό πρόβλημα αυτήν την στιγμή και αυτό που πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Έπαιξε ένα δεκάλεπτο και εξαφανίστηκε

Τι να πρωτοπείς και τι να αναλύσεις για αυτό το ματς. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε στο γήπεδο για μόλις ένα δεκάλεπτο και για να μην μπερδευόμαστε δεν ήταν καλή αλλά απλά υποφερτή. Για όποιον διαβάζει και πίσω από τα νούμερα μπορούσε να δει ότι η ΑΕΚ κέρδιζε τρεις πόντους στην πρώτη περίοδο με τα ριμπάουντ να είναι 4-14 υπέρ της. Τι σημαίνει αυτό; Όταν φυσιολογικά ο Απόλλωνας θα βελτίωνε το αμυντικό του ριμπάουντ και θα είχε περισσότερες κατοχές, θα μπορούσε να αντιδράσει και πάρει τον ρυθμό του αγώνα, όπως και έκανε

Διαβάστε αναλυτικά όλο το σχόλιο ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ