15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Basket League: Ο Αυγενάκης ανακοίνωσε τη… λύτρωση (vid)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας Basket League γνωστοποίησε την τροποποίηση «ανάσα» των ποινών...

Το Basketa.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά από την περασμένη Πέμπτη (16/9) και πλέον έγινε κι επίσημη αυτή η εξέλιξη, καθώς ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Με βάση αυτά τα δεδομένα αποδείχθηκε ότι το σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ έγινε αποδεκτό και οι ποινές μειώθηκαν στον ένα βαθμό για εκπρόθεσμο αλλά πλήρη φάκελο, ενώ οι ποινές από 5 έως 10 βαθμούς έπεσαν στους 3 έως 5 με βάση τα λόγια του Λευτέρη Αυγενάκη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Κολοσσός δεν ξέρει τι θα συμβεί διότι ο φάκελός του δεν έχει ανοιχθεί ακόμα από την ΕΕΑ και δεν του έχει χορηγηθεί πιστοποιητικό. Αν βρεθεί πλήρης με βάση τα νέα δεδομένα θα του αφαιρεθεί ένας βαθμός. Από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό για τον Άρη και τον Απόλλωνα και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, ενώ ακόμα εκκρεμεί η απόφαση για την ΑΕΚ και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Ζούμε πλέον την μπασκετική κυριαρχία των Βαγγέληδων. Ευχόμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί αρμονικά για το καλό του αθλήματος. Είναι μεγάλη χαρά που παρίσταμαι ανάμεσα σε ανθρώπους των κορυφαίων ομάδων. Άνθρωποι που επενδύουν  για την ανάπτυξη του μπάσκετ και προσφέρουν για ένα ποιοτικό θέαμα. Συμπληρώνει 30 χρόνια το επαγγελματικό μπάσκετ και έχουμε δει συγκλονιστικούς αγώνες, γενιές αθλητών και θρύλους. Το φετινό πρωτάθλημα έχει μέλλον και αυτό φαίνεται από την ποιότητα. Η ΕΟΚ διοικείται από νέα πρόσωπα, αφήνει πίσω της την διοικητική ανωμαλία. Μόνο αν ενώσουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε. Συνεργαζόμαστε, δουλεύουμε με γρήγορες πάσες και θέλουμε πολλά και εύστοχα τρίποντα. Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η ποινή στις ΚΑΕ να είναι από 3 έως 5 βαθμούς για την αναστολή του πιστοποιητικού ή τη μη χορήγησή του. Επιπλέον να τιμωρούνται με έναν βαθμό για την εκπρόθεσμη κατάθεση των εγγράφων. Εύχομαι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με γεμάτες κερκίδες και τήρηση των πρωτοκόλλων. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αντίληψη του ισόβιου προέδρου. Φθάσαμε στην ώρα μηδέν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ