23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Από τον Εργοτέλη στον ΟΦΗ ο Βασιλειάδης

Σημαντική ενίσχυση για τον ΟΦΗ, ο οποίος ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Αλέξανδρο Βασιλειάδη, που έπαιξε πέρυσι στον Εργοτέλη.

Κάτοικος Ηρακλείου θα παραμείνει ο 24χρονος φόργουορντ, μετά τη συμφωνία του με τους «ασπρόμαυρους», τους οποίους θα ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Κρητικοί, καλωσορίζοντάς τον στις τάξεις τους.

Η ανακοίνωση: «Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε το μπάσκετ του ΟΦΗ, που ενισχύεται σημαντικά, ενόψει της συμμετοχής του, στην Γ’ Εθνική. Μετά τους Τσερκιτζόγλου και Καραλή, ανακοίνωσε και την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ Αλέξανδρου Βασιλειάδη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Εργοτέλη. Στην φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ με το μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Θωμά Καρβούνη».

Στο μεταξύ, κατά ένα μέλος μεγαλύτερη είναι πλέον η «οικογένεια» του ΟΦΗ, με το Μανόλη Σφακιανάκη να γίνεται πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, στην οποία αναφέρει: «Γεννητούρια στο μπάσκετ του ΟΦΗ! Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ, Μανόλης Σφακιανάκης έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγός του Αγαθη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ανακοίνωσή του εύχεται στον Μάνο Σφακιανάκη και τη σύζυγό του να τους ζήσει το νεογέννητο, να είναι τυχερό και να το δουν όπως πραγματικά επιθυμούν!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ