21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπακς για Αντετοκούνμπο: «Είναι ανεξήγητο, είναι καλά» (vids)

Τα προβλήματα στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι γνωστά και προβληματίζουν συχνά-πυκνά τους Μιλγουόκι Μπακς. Ωστόσο, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ των «ελαφιών», Τζον Χορστ, δεν απαιτούν εγχείρηση.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο στο πλαίσιο των τελικών της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, ενώ το ίδιο είχε υποστεί και πέρυσι, στις 6 Μαρτίου του 2020 κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, πριν το πρωτάθλημα διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPyBy2M06So

https://www.youtube.com/watch?v=S5K-amkM3hA

Ο 38άχρονος αξιωματούχος εξήγησε πως το γόνατο του Έλληνα διεθνή είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά, κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να χειρουργηθεί. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αγωνίστηκε στους τελικούς κόντρα στους Φοίνιξ Σανς και μάλιστα αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης, έχοντας κατά μέσο όρο 35,2π., 13,2 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

«Είναι καλά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά είναι καλά», ξεκαθάρισε ο τζένεραλ μάνατζερ των Μιλγουόκι Μπακς, σκορπώντας κάθε ανησυχία για τον «Greek Freak» και την κατάσταση του γονάτου του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

https://www.youtube.com/watch?v=MHXSgy7gGE8

https://www.youtube.com/watch?v=jf4RGUnHLMY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ