15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κολοσσός και Τάι Λόσον… ξανά μαζί! (vids)

Μπορεί πριν λίγους μήνες να φάνταζε πως ο γάμος δεν ήταν... γραφτό να πραγματοποιηθεί, όμως ο Κολοσσός επέμεινε και τελικά κατάφερε να ενεργοποιήσει τη "βόμβα" που ακούει στο όνομα Τάι Λόσον και να τον κάνει κάτοικο Ρόδου!

Το σίριαλ της υπογραφής του Τάι Λόσον με τον Κολοσσό Ρόδου κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, μπορεί να μην είχε αίσιο τέλος για τους Ροδίτες, όμως όπως αποδείχθηκε επιφύλασσε ένα ακόμα επεισόδιο. Θυμίζουμε, πως στις αρχές του έτους, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη είχε έρθει σε συμφωνία με τον άλλοτε βασικό και αναντικατάστατο γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, ανακοινώνοντας την "βόμβα", όμως τελικά, αυτή η βόμβα δεν πυροδοτήθηκε ποτέ. Ο παίκτης "κόλλησε" στην Κίνα, στην οποία αγωνιζόταν πριν την συμφωνία με τον Κολοσσό, με την ομάδα της Ρόδου να τον περιμένει για πάνω από ένα μήνα υπομονετικά, πριν αποφασιστεί από τον ελληνικό σύλλογο ότι τα γραφειοκρατικά προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα. Τελικά, η προσοχή στράφηκε στην περίπτωση του Γκλιν Γουότσον, ο οποίος στελέχωσε την περιφέρεια της ομάδας του Ηλία Καντζούρη στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Παρά το ναυάγιο του Ιανουαρίου όμως, το δεδομένο ήταν πως ο Λόσον θα αποτελούσε έναν παίκτη - πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, με δεδομένη ποιότητα και που συν τοις άλλοις, έχαιρε και της εκτίμησης του Ηλία Καντζούρη. Λόσον και Καντζούρης είχαν "παρελθόν" από την κοινή τους παρουσία στη Ζαλγκίρις το 2011, όπου ο έλληνας τεχνικός βρισκόταν ως μέλος του τιμ του Ηλία Ζούρου και αυτό σίγουρα θα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αναζοπύρωση του ενδιαφέροντος με το που τελείωσε η σεζόν. Με το τέλος της χρονιάς, ο 34χρονος Αμερικανός ήταν ελεύθερος και όπως δήλωσε και ο ίδιος, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, διαθέσιμος για κάθε ενδιαφερόμενο και φυσικά οι Ροδίτες δεν έχασαν την ευκαιρία! Oι επαφές ξεκίνησαν εκ νέου, έδωσαν ξανά τα χέρια με τον Λόσον και έτσι, αναμένοντας φυσικά τις επίσημες ανακοινώσεις και τις οριστικές λεπτομέρειες, ο παίκτης από τη νέα σεζόν πρόκειται να φοράει τη φανέλα του Κολοσσού!

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Λόσον στην τηλεόραση της ΕΡΤ:

 
 
 
 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ