22.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (και) το μπάσκετ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται από το 2022 να μπει στο... στολίδι της. Στο νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Σύμφωνα με τη Marca την ανυπομονησία του ποδοσφαίρου ασπάζεται πλέον και το μπάσκετ, καθώς υπάρχει σχεδιασμός να γίνονται εκεί και τα παιχνίδια της μπασκετικής "βασίλισσας".

Το Σαντιάγο Μπερναμπέου θεωρείται πως τεχνολογικά θα είναι από τα πλέον προηγμένα στάδια στον κόσμο. Η οροφή θα κλείνει, ενώ για να προστατευτεί το γκαζόν, υπάρχει ειδικό σύστημα για να τοποθετείται άμεσα και χωρίς προβλήματα το παρκέ! Υπάρχει ακόμη πρόβλεψη για θέσεις πιο κοντά στο παρκέ, ώστε να μην υπάρχει αυτό το τεράστιο κενό ως την κερκίδα που λογικά υφίσταται σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ένας λόγος για τη σκέψη αυτή είναι πως το ίδιο το γήπεδο θα μπορέσει να γίνει "σπίτι" κι άλλων αθλημάτων της Ρεάλ, ενώ παράλληλα θα αυξηθεί κατακόρυφα η χωρητικότητα από τις 15.000 θέσεις που έχει τώρα το Wizink Center. Στόχος της διοίκησης του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι να εκμεταλλευτεί στο μάξιμουμ το νέο αυτό γήπεδο και γι' αυτό χρειάζεται να δει δράση πέραν την ομάδας ποδοσφαίρου μόνο, ακολουθώντας τα αμερικάνικα πρότυπα στα γήπεδα και στη χρήση τους. Άλλωστε το νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου θα μπορεί να φιλοξενεί  και αγώνες αμερικάνικου φούτμπολ, χόκεϊ στον πάγο και φυσικά συναυλίες και άλλα θεάματα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ