26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: «Εμπόδιο» από την Ισπανία για Παπαπέτρου

Το σίριαλ της παραμονής του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει στα χέρια του την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά δεν είναι η μόνη ελκυστική προσφορά που του έχει κατατεθεί.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στη «μάχη» για την απόκτησή του έχει μπει πλέον και η Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η πρώτη ομάδα που «χτύπησε την πόρτα» του διεθνούς φόργουορντ, αλλά όπως είχε γίνει γνωστό, δεν είχε υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πλέον είναι οι «μπλαουγκράνα» εκείνοι που επιθυμούν να τον προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πέρσι κατέκτησε το νταμπλ στην Ισπανία κι έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας όπου ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές. Ήδη έχει ξεκινήσει την ενίσχυσή της αποκτώντας τον Τούρκο σέντερ Σερτάκ Σανλί και φαίνεται ότι επιθυμεί να πάρει στην Καταλονία και τον Παπαπέτρου.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει υπέρβαση προσφέροντας ένα τριετές συμβόλαιο στον «Παπ» με πολύ καλές χρηματικές απολαβές.

Στο «τριφύλλι» περιμένουν το συντομότερο δυνατό την απάντησή του για να προχωρήσουν το σχεδιασμό τους, έχοντας ήδη ορισμένους παίκτες στα «ραντάρ» τους, όπως ο «κλεισμένος» Κέντρικ Πέρι και ο Κέβιν Χέρβεϊ.

Πρώτα απ' όλα όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του αρχηγού κι αυτό αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ωρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ