27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να βγω MVP τη νέα σεζόν» (vid)

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ θέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αναδείχθηκε πέρυσι ο πιο βελτιωμένος παίκτης της λίγκας.

Ο 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο δημοσιογράφο Τζιμ Πάσκε και, μεταξύ άλλων, εξήγησε πως ναι μεν δεν μπορεί να πάρει ξανά στην καριέρα του τον τίτλο «Most Improved Player», ωστόσο εάν την καινούρια σεζόν βγει MVP θα είναι σαν να τον κατακτήσει ξανά. Μίλησε, επίσης, για το συμπαίκτη του Μάλκολμ Μπρόγκντον που αναδείχθηκε καλύτερος ρούκι για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τον Τόνι Σνελ που επιστρέφει στα «ελάφια» με νέο συμβόλαιο και, εν γένει, τους στόχους του. Οι Μπακς θα δώσουν στη δημοσιότητα ολόκληρη τη συνέντευξή του την Τετάρτη (02/08).

«Μπορεί να είμαι ο MVP την καινούρια σεζόν! Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς αυτούς. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με πίεσαν και με έκαναν καλύτερο, όχι μόνο φέτος, αλλά από την πρώτη ημέρα που βρίσκομαι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη ο  «Greek Freak».

Όσον αφορά στο Μάλκολμ Μπρόγκντον και το «Rookie of the Year», συμπλήρωσε: «Να πω συγχαρητήρια στο Μάλκολμ, έκανε εξαιρετική δουλειά και βοήθησε πολύ την ομάδα. Το άξιζε σίγουρα. Πιστεύω πως θα κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον», ενώ για τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ Τόνι Σνελ πρόσθεσε: «Ο Σνελ είναι ένα παιδί που δούλεψε πολύ σκληρά, άκουγε τους προπονητές και τους συμπαίκτες του. Χαίρομαι για αυτόν και το νέο του συμβόλαιο, είμαι περήφανος για αυτόν».

https://twitter.com/Bucks/status/892369355425562624



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ