21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Λεμπρόν: Ξέσπασε κατά του NBA λόγω των τραυματισμών (pics)

Ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο Καουάι Λέοναρντ είναι μερικά από τα ονόματα των αστέρων του NBA που τραυματίστηκαν πρόσφατα, με αποτέλεσμα οι ομάδες τους να στερούνται τις υπηρεσίες τους στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, στα playoffs. 

O Λεμπρόν Τζέιμς, που αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο με τους Λος Άντζελες Λέικερς, έχει όλο το χρόνο να βλέπει και να σχολιάζει όλα τα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι, ο «King» ξέσπασε κατά της λίγκας, για τη διαχείρηση που έκανε μεταξύ της περσινής και της φετινής σεζόν. Υπενθυμίζουμε ότι η περσινή χρονιά διεκόπη για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, και τελικά ολοκληρώθηκε στις 11 Οκτωβρίου (!) σε μορφή «φούσκας». 

Ο χρόνος πίεζε και η τρέχουσα σεζόν ξεκίνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 22 Δεκεμβρίου για να είμαστε ακριβείς. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν αρκετό χρόνο για να ξεκουραστούν, πνευματικά και σωματικά, κάτι που σύμφωνα με τον Λεμπρόν έχει τώρα αρνητικές επιπτώσεις. 

Αναλυτικά, ο Τζέιμς ανέφερε: «Όλοι αυτοί δεν ήθελαν να με ακούσουν για την έναρξη της σεζόν. Ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί. Το μόνο που ήθελα ήταν να προστατεύσω την υγεία των αθλητών, που είναι το πλεονέκτημα και το προϊόν του παιχνιδιού μας. Αυτοί οι τραυματισμοί δεν είναι απλά "μέρος του παιχνιδιού". Είναι αποτέλεσμα έλλειψης επαρκούς ξεκούρασης. Οκτώ, πιθανόν εννιά All Stars έχουν απουσιάσει από παιχνίδια των playoffs (το μεγαλύτερο νούμερο στην ιστορία της λίγκας). Είναι η καλύτερη περίοδος της σεζόν και η λίγκα και οι φαν στερούνται ένα κάρο από τους αγαπημένους τους παίκτες. Είναι τρελό. Αν ένα άτομο ξέρει για το σώμα και πως να δουλεύει ολόκληρο το χρόνο είμαι εγώ. Μιλάω για την υγεία όλων των παικτών και σιχαίνομαι να βλέπω τόσους πολλούς τραυματισμούς αυτή την εποχή. Συγγνώμοι οπαδοί, εύχομαι να μπορούσατε να δείτε όλους τους αγαπημένους σας παίκτες τώρα». 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ