21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

NBA: Πολ και Λέοναρντ λείπουν και αλλάζουν τις ισορροπίες!

Δύο περιστατικά που είναι ικανά να αλλάξοπυν όλες τις ισορροπίες στη Δύση, συνέβησαν στο NBA. Στους Φοινίξ Σανς, ο Κρις Πολ μπήκε στο πρωτόκολλο για τον κορονοϊό και η συμμετοχή του στους τελικούς της Δύσης είναι αμφίβολη, ενώ την ίδια ώρα, πρόβλημα στο γόνατο αναγκάζει τον Καουάι Λέοναρντ να μείνει εκτός από το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των Κλίπερς με τους Τζαζ!

Σε μία εξέλιξη που είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στα πλέιοφς της Δύσης, οι Φοίνιξ Σανς ανακοίνωσαν πως ο Κρις Πολ μπαίνει για αόριστο χρονικό διάστημα στο πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό. Δεν έχει επισημανθεί αν ο Πολ είναι φορέας ή έχει επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, όμως με όλα τα ενδεχόμενα πλέον ανοικτά, οι Σανς σίγουρα κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα για τη συνέχεια των πλέιοφς. Φυσικά, ελπίζουν πως η σειρά των Τζαζ με τους Κλίπερς θα φτάσει σε 7 παιχνίδια, και την ίδια στιγμή, ο Πολ θα μπορέσει να βγει από το πρωτόκολλο νωρίτερα από τις δύο εβδομάδες που συνηθίζεται.

Από την άλλη βέβαια, οι ισορροπίες άλλαξαν και στη σειρά των Κλίπερς με τους Τζαζ. Όπως ανακοινώθηκε, ο Καουάι Λέοναρντ θα βρίσκεται εκτός του πέμπτου αγώνα της σειράς με χτύπημα στο γόνατο, με τους Κλίπερς μάλιστα να μην ανακοινώνουν ακριβές χρονοδιάγραμμα επιστροφής, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι η ομάδα του Λος Άντζελες, για άγνωστο χρονικό διάστημα θα χάσει τον καλύτερό της παίκτη.

Δύο απώλειες λοιπόν έφεραν τα πάνω κάτω στη Δύση, και σίγουρα αλλάζουν τον "χάρτη" ολόκληρης της συνέχειας του πρωταθλήματος..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ