18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Με την Α2 ποτέ δεν πλήττεις!

Τέσσερις αγώνες έμειναν για το τέλος της κανονικής περιόδου στην Α2 Ανδρών, και τα πάντα είναι ορθάνοιχτα και για τις οκτώ ομάδες, με μικρές μάχες να λαμβάνουν τόπο σε κάθε αγωνιστική.

Στην 3η στροφή του δευτέρου γύρου που έλαβε τόπο χθες (9/6) παρακολουθήσαμε την κορυφή να αλλάξει ξανά χέρια, με την Ελευθερούπολη να αναγκάζει τον Απόλλων Πατρών την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα, και να δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε άνετα τον Αμύντα στο ΣΕΦ να την κάνει δική του. Φυσικά η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου θα έχει την ευκαιρία να την ξανά χαρίσει στους Πατρινούς να κερδίσει το Σάββατο (12/6) τους «ερυθρόλευκους» στην έδρα της, κάνοντας παράλληλα τεράστιο βήμα προς την τρίτη θέση. Την ίδια ώρα το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα θα δοκιμάζεται στη Νέα Ερυθραία, με τον Πανερυθραϊκό να έρχεται από ένα πολύ μεγάλο διπλό από το Μαρούσι.

Ο Δημήτρης Χουχουλής έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει στον Άγιο Θωμά, σε ένα παιχνίδι που έχει την δική του μεγάλη κόντρα των βορείων προαστίων, με μεγάλη αντιπαράθεση, και χαρίζει πάντα παιχνίδια με σασπένς, αλλά και ένταση, που ούτε και αυτή τη φορά έλειψε. Οι νικητές θέλουν να μπούνε στα playoffs, αλλά ίδιο στόχο έχουν και οι μονομάχοι που αγωνίστηκαν στο Μετς.

Το Παγκράτι υποδέχθηκε την Καρδίτσα, είχε βάλει πλώρη να καλύψει την βαριά ήττα του πρώτου γύρου, αλλά η νεροποντή είχε άλλα σχέδια. Το κλειστό μετατράπηκε σε πισίνα, αυτό έδειχνε να βγάζει εκτός ρυθμούς τους γηπεδούχους, που πήραν τη νίκη αλλά όχι τη διαφορά, αλλά το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτό τον αγώνα «πόλο», έφυγαν χωρίς κάποιο τραυματισμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 8 ομάδων ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα ανεβαίνει κατευθείαν στην Basket League και αυτές που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 ως 5 δίνουν αγώνες πλει οφς, μεταφέροντας και τα αποτελέσματα της κανονικής περίοδου.

Ολυμπιακός (13-3) - Δεν έχει κανένα εντός έδρας παιχνίδι ως το φινάλε

Ελευθερούπολη, Πανερυθραϊκός, Μαρούσι, Απόλλων Πατρών

Απόλλων Πατρών (13-3) - Δείχνει ακόμη να έχει την κατάσταση στα χέρια της

Πανερυθραϊκος, Μαρούσι, Καρδίτσα, Ολυμπιακός*

Μαρούσι (11-5) - Η ήττα από τον Πανερυθραϊκό έφερε δυσκολίες για την τρίτη θέση

Καρδίτσα, Απόλλων Πάτρων*, Ολυμπιακός*, Παγκράτι

Ελευθερούπολη (11-5) - Αν προσέξει δεν χάνει την τρίτη θέση

Ολυμπιακός*, Παγκράτι*, Αμύντας*, Καρδίτσα

Πανερυθραϊκός (10-6) - Πλέον ορίζει την μοίρα του για τα πλέι οφς

Απόλλων Πάτρων*, Ολυμπιακός*, Παγκράτι, Αμύντας*

Παγκράτι (9-7) - Το γειτονικό ντέρμπι στον Υμηττό θα κρίνει τη συνέχεια

Αμύντας, Ελευθερούπολη, Πανερυθραϊκός*, Μαρούσι*

Καρδίτσα (9-7) - Ποντάρει στην έδρα του

Μαρούσι*, Αμύντας, Απόλλων Πατρών*, Ελευθερούπολη*

Αμύντας (9-7) - Θα κριθεί αν κάνει το 2/2 στον Υμηττό

Παγκράτι*, Καρδίτσα*,Ελευθερούπολη, Πανερυθραϊκος

*Με αστεράκι τα εντός έδρας παιχνίδια



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ