23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισπανία: Ξεπέρασε κορονοϊό και Γκραν Κανάρια η Ρεάλ (vid)

Παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε δίχως τους Αλμπάλδε και Ρέγιες, που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε με ευκολία (103-79) και ένα "υπερηχητικό" πρώτο ημίχρονο, το εμπόδιο της Γκραν Κανάρια, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Τι κι αν μέχρι λίγη ώρα πριν το τζάμπολ η συμμετοχή της Ρεάλ στο παιχνίδι (αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος) ήταν στον αέρα λόγω των δύο κρουσμάτων; Η Ρεάλ αφού κατάφερε να γλιτώσει την... φοβέρα και να συμμετάσχει κανονικά στην αναμέτρηση, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δίχως καμία όρεξη να βρεθεί σε περιπέτειες. Οι Μαδριλένοι "πάτησαν" το γκάζι και μαζί και την αντίπαλη ομάδα, γράφοντας το εντυπωσιακό 34-11 στην πρώτη περίοδο, ουσιαστικά βάζοντας πολύ γερά θεμέλια νίκης, με το ημίχρονο να τους βρίσκει στο +26 (56-30). Η τρίτη περίοδος είδε την "Γκράνκα" να παλεύει να μειώσει τη διαφορά, και να προσεγγίζει μάλιστα και την μονοψήφια τιμή, στα τέλη του δεκαλέπτου (78-64), όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να αναγκάσει τη Ρεάλ να "γκαζώσει" για άλλη μια φορά. Η σαρωτική Βασίλισσα τελείωσε το παιχνίδι με κατοστάρα, και το +24 του τελικού αποτελέσματος αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας της αναμέτρησης (103-79).

Για την πλουραλιστική Ρεάλ, επτά παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Λαπροβίτολα, τον Γιουλ και τον Πουαριέ να έχουν από 14 πόντους και να είναι οι υψηλότεροι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο Άλεξ Τάιους, που έγραψε 13 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τα 7 να είναι επιθετικά. Από την άλλη, για την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά ξεχώρισε ο Ματ Κοστέλο, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο!

https://twitter.com/LigaEndesa/status/1399464234874855427



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ