15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Final Four – Εφές: Το… τηλεφώνημα του Ερντογάν στον Αταμάν (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ο «αρχιτέκτονας» της τρομερής τριετίας της Εφές, ξεκινώντας από την ουρά το 2018 και φτάνοντας στην κούπα του 2021, με τον ίδιο να αναφέρεται σε αυτά τα χρόνια και την πορεία της ομάδας, τη συνύπαρξη Λάρκιν-Μίτσιτς και την επιβράβευση με τα συγχαρητήρια... του Ερντογάν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τον τίτλο: «Τα τελευταία τρία χρόνια κάναμε σπουδαία δουλειά, παίζοντας σύγχρονο και εντυπωσιακό μπάσκετ. Το 2019 φτάσαμε στον τελικό, το 2020 κυριαρχήσαμε, αλλά μας σταμάτησε η πανδημία και το 2021 μιλούσαμε σε κάθε προπόνηση για αυτό το θέμα και φτάσαμε μέχρι την κούπα. Είναι σημαντικό για την χώρα, τους νέους Τούρκους παίκτες και προπονητές. Είμαι περήφανος και ευχαριστώ το σύλλογο για τη συμβολή του στη δημιουργία αυτής της οικογένειας».

Για τον Λάρκιν και τη συνύπαρξη με τον Μίτσιτς: «Είμαι μαζί τους τρία χρόνια και τους γνωρίζω. Ο Λάρκιν δε βρήκε ρυθμό στον ημιτελικό και του έδωσα αυτή την φορά την ευκαιρία να μπει στη βασική πεντάδα. Είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και ο περσινός MVP, καθώς ο φετινός είναι ο Μίτσιτς. Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι παίκτες, όπως ο Σίμον, ο Ντάνστον, ο Σίνγκλετον και ο Σανλί που ήταν εκπληκτικός».

Για το με ποιον μιλούσε στο τηλέφωνο: «Πήρα πρώτα τηλέφωνο το γιο μου, γιατί ο ίδιος και οι κόρες μου είχαν μεγάλο πρόβλημα για να έρθουν. Αμέσως μετά, όμως, με πήρε ο πρόεδρος Ερντογάν, να με ευχαριστήσει εκ μέρους του τουρκικού λαού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ