15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Final Four – Μπαρτσελόνα: Η υπόκλιση στην Εφές και τα παράπονα του Σάρας (pics)

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στον τελικό με την Εφές κι έχασε την ευκαιρία να πάρει την Ευρωλίγκα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να είναι έξαλλος με τη διαιτησία, παρότι η ομάδα του αναγνώρισε την ανωτερότητα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Από τη μία ο σύλλογος που αποθεώνει τον αντίπαλο για την νίκη του, από την άλλη ένα πρόσωπό του που αποτελεί... παραφωνία και αμφισβητεί το αποτέλεσμα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν, μάλλον, αγχωμένος σε υπερθετικό βαθμό για την έκβαση του τελικού με την Εφές κι εξαρχής δεν είχε «καθαρό» μυαλό, αφού κόντεψε εξαιτίας των παραπόνων του για τη διαιτησία να αποβληθεί από το πρώτο δεκάλεπτο.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα συνέχισε το δικό του... γαϊτανάκι και μετά το ματς, όταν η ίδια του η ομάδα υποκλίθηκε στην Εφές, χαρακτηρίζοντάς την ως «σπουδαία ομάδα», παραδεχόμενη την ήττα της και την ανωτερότητα του αντιπάλου.

https://twitter.com/FCBbasket/status/1399111087514079240

Ο Λιθουανός συνέχισε να έχει παράπονα και να αφήνει «αιχμές». «Δεν θέλω να βάλω μπελάδες στον εαυτό μου. Όμως, είμαι δυσαρεστημένος με ορισμένα πράγματα. Σίγουρα, θα ενημερώσουμε την Euroleague. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι», ήταν η αρχική δήλωσή του, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Προφανώς, υπήρξε περισσότερος σεβασμός προς την άλλη πλευρά. Δεν με ενδιαφέρει αν θα τιμωρηθώ. Θα ακούσουν στην Euroleague όσα θα τους πούμε», είπε στις δηλώσεις του, αν και η ομάδα του μάλλον... δε συμφωνεί.

https://twitter.com/AStroggylakis/status/1399116120272130048



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ