19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ή κερδίζουμε Λεμπρόν ή πάμε Ελλάδα»

Οι Τορόντο Ράπτορς επιβάλλεται να κερδίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς, διαφορετικά δεν έχουν θέση στο ΝΒΑ σύμφωνα με το Μασάι Ουτσίρι.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των «πτερόσαυρων» ήταν κάθετος αναφορικά με τους στόχους τους τη νέα αγωνιστική περίοδο: πρέπει να κερδίσουν τους κυρίαρχους της Ανατολής «Καβς» κι αν οι παίκτες δεν τα καταφέρουν, τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσουν να παίζουν στη λίγκα, παρά θα ήταν προτιμότερο να αγωνιστούν κάπου αλλού -όπως, για παράδειγμα, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Πρέπει να το καταλάβουμε. Εάν όχι, τότε να πάμε να παίξουμε κάπου αλλού, σε άλλη λίγκα. Ας πάμε στην Ελλάδα. Η δουλειά μας και η δουλειά των παικτών είναι να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε αυτούς τους τύπους. Εάν όχι, ας τους δώσουμε το πρωτάθλημα πριν καν ξεκινήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «The Vertical» ο ισχυρός άνδρας των Καναδών, για να προσθέσει: «Καταλαβαίνω πόσο καλός είναι (ο Λεμπρόν Τζέιμς) και το μέγεθος αυτών των ομάδων, αλλά κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να βρούμε τη μέθοδο να πείσουμε τους παίκτες μας και να τους δώσουμε την αυτοπεποίθηση να βγουν εκεί έξω και να γίνουν ανταγωνιστικοί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ