26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Τίμησε Άαρον Ουάιτ (pic+vid)

Δεν ξέχασε την προσφορά του για μία διετία παίκτη της η Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία φρόντισε να τιμήσει τον Άαρον Ουάιτ πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησής της με τον Παναθηναϊκό, για την 34η αγωνιστική της EuroLeague.

O Αμερικανός ψηλός είχε βρεθει στην Λιθουανική ομάδα το 2017 και είχε αγωνιστεί για δύο σεζόν με τα χρώματα της Ζαλγκίρις. Στην παρουσία του στη χώρα της Βαλτικής, ο Ουάιτ είχε σηκώσει δύο πρωταθλήματα Λιθουανίας, ενώ ήταν σημαντικό μέλος του ρόστερ που οδήγησε την ομάδα από το Κάουνας στο Final 4 της Ευρωλίγκας του 2018 και την τρίτη θέση της διοργάνωσης, κάτω από τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Λιθουανική ομάδα φρόντισε λοιπόν να του δείξει την εκτίμησή της για την προσφορά του αυτά τα δύο χρόνια μέσα από ένα αναμνηστικό, το οποίο του παρέδωσε ο αρχηγός των "Πρασίνων" του Κάουνας, Παούλιους Γιανκούνας. Η Ζαλγκίρις ανέβασε και ένα "τιτίβισμα" στον επίσημο λογαριασμό της γράφοντας: «Μία φορά πράσινος και λευκός, πάντα πράσινος και λευκός. Χαιρόμαστε που σε βλέπουμε Άαρον Ουάιτ!».

https://twitter.com/bczalgiris/status/1380203363233628175

https://www.youtube.com/watch?v=W1K2DsB5e7U



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ