21.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης στο basketa : «Ένιωσα σίγουρος για το σουτ»

Έπρεπε να φτάσει ο Απρίλιος ώστε η Δάφνη Δαφνίου να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α2, και το κατάφερε επικρατώντας με 72-69 του Φίλιππου Βέροιας στο Χαϊδάρι.

Ο παίκτης που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης, ο οποίος στα 23 του χρόνια κάνει τα πρώτα βήματα του στην Α2 Ανδρών. Ο ταλαντούχος γκαρντ, μετά την παρουσία του σε Α.Ε.Σ.Ε.Λ, Μελίσσια, Σπόρτιγκ, Ηλυσιακό και Δούκα, θέλησε να κάνει το βήμα παραπάνω, και έτσι έβαλε την σφραγίδα του με το νικητήριο τρίποντο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Μιλώντας στο basketa.gr μίλησε για τα συναισθήματα της επιστροφής, για την καραντίνα, το νικητήριο τρίποντο, αλλά και την αναμονή να συναντήσει αγωνιστικά τον αδελφό του, Παναγιώτη, ο οποίος αγωνίζεται στην Καβάλα.

Αριστοτέλη, αρχικά επιστροφή στους αγώνες μετά από 154 ημέρες. Πως ένιωσες : «Νιώθω πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να μπούμε ξανά στα γήπεδα μετά από το καιρό αποχής και ενθουσιασμένος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Πως ήταν όλο αυτό το διάστημα της αποχής για ένα 23χρονο παιδί, και ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις για την επανεκκίνηση του αθλητισμού και πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος με τέτοιες συνθήκες : «Πάνω απ' όλα είναι η υγεία μας, των ανθρώπων που είναι γύρω μας και των συνανθρώπων μας. Για άτομα σαν εμένα που θέλουμε να είμαστε όλη μέρα σε ένα γήπεδο ήταν πολύ δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες. Να μην μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Με προσοχή και υπευθυνότητα πιστεύω καλώς γίνεται η επανεκκίνηση του αθλητισμού, γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία, ευχαρίστηση και προάγει την συνεργασία και την ομαδικότητα. Και ελπίζω πως σύντομα θα ξανά γεμίσουν τα γήπεδα με θεατές. Οι συνθήκες του φετινού πρωταθλήματος είναι πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν».

Πρώτη σου χρονιά στην Α2, και ήρθε σε μια σεζόν με πολλές δυσκολίες. Πως είναι το κλίμα στην ομάδα σας, από τη στιγμή που αποφασίστηκε ότι θα αγωνιστεί, και αν έχεις στόχους : «Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και ομαδικό. Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που θα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Στόχος μου είναι η προσωπική μου βελτιώση, ώστε να μπορέσω να προσφέρω τα καλύτερα στην ομάδα μου»

Πέτυχες ένα μεγάλο τρίποντο, με το οποίο ήρθε η πρώτη νίκη της σεζόν. Περιέγραψε μας λίγο την φάση και τα συναισθήματα σου : «Ερχόμενοι από το time-out, μπήκαμε να παίξουμε το play που μας έδειξε ο coach. Ο Χριστόφορος (Στεφανίδης) διάβασε πολύ καλά την αντίπαλη άμυνα και πάσαρε σε εμένα που ήμουν ανοιχτός. Ήξερα ότι έπρεπε να σουτάρω και ένιωθα σίγουρος. Ένιωσα μια μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση όταν το έβαλα, γιατί πρόσφερα στην ομάδα μου την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν».

Ο αδελφός σου αγωνίζεται στην Καβάλα, περιμένεις πως και πως να βρεθείτε αντίπαλοι και στην Α2 : «Από μικροί με τον αδερφό μου ωθούμε ο ένας τον άλλον ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε βρεθεί άλλες δύο φορές αντίπαλοι στο παρελθόν και ανυπομονώ για το επερχόμενο μεταξύ μας παινχίδι. Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε αντίπαλοι και σε υψηλότερο επίπεδο και ίσως και μια μέρα και ως συμπαίκτες».

.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ