15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Στην Τουρκία πρέπει να σταθεί όρθια (vid)

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κοντράρει τους... νόμους της φύσης στη Γαλλία. Επαιξε για άλλη μια φορά αποδεκατισμένη και υποτάχτηκε φυσιολογικά στη Στρασμπούρ η οποία έπαιζε το τελευταίο της χαρτί στη διοργάνωση. Οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν σήμερα για το Νόβγκοροντ όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν τη Νίζνι σε εξ αναβολής αγώνα του BCL. Ο Θάνος Τσίμπος σχολίασε στο enwsi.gr το χθεσινό παιχνίδι και τη συνέχεια για την ΑΕΚ.

===============

Εύκολη ήττα για την ΑΕΚ στο χθεσινό ματς απέναντι στην Στρασμπούργκ, που έπαιζε την τελευταία ζαριά της για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Δεδομένα ήταν πολύ δύσκολη η αποστολή της Ένωσης που δεν άντεξε και λύγισε στο τρίτο δεκάλεπτο που κρίθηκαν όλα.

Έσπασε κάθε ρεκόρ

Τι να πεις για την προσπάθεια αυτών των παικτών που πραγματικά τα έχουν δώσει όλα αλλά βλέπουν συνεχώς την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη. Χθες μπήκε η ομάδα και επίσημα στο ρεκόρ Γκίνες ατυχίας, με το μοναδικό φαινόμενο να έχει τέσσερις σέντερ και να είναι και οι τέσσερις τραυματίες, ο τελευταίος, ο Μαυροειδής, στο ζέσταμα του αγώνα. Δεν μπορείς να πεις ότι ήταν κάτι αναπάντεχο πάντως, αφού τις τελευταίες εβδομάδες, ο αρχηγός της ΑΕΚ κλήθηκε μόνος του να καλύψει την θέση του σέντερ, παίζοντας λεπτά που δεν έπαιζε όταν ακόμα ήταν τριάντα χρονών, οπότε οι ενοχλήσεις στην μέση δεν ήταν έκπληξη.

Αυτό ήταν και το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ, αφού οι Γάλλοι έβαλαν την μπάλα στο καλάθι και σκόραραν με χαρακτηριστική ευκολία λόγω υπεροχής στα μεγέθη, ενώ πήραν κατά κράτος και την μάχη των ριμπάουντ όσο φιλότιμα και να προσπαθούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Το βασικό πρόβλημα δεν ήταν στην πρώτη εκτέλεση που έκαναν , στην οποία έβγαινε ο ψηλός της ΑΕΚ, αλλά στο επιθετικό ριμπάουντ που έπαιρναν, αφού δεν υπήρχε άλλος από πίσω να μαζέψει την μπάλα. Φυσικά το εύκολο ριμπάουντ, έφερνε και εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, όπου η ΑΕΚ δέχτηκε 24 πόντους αδυνατώντας να ακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο από το enwsi.gr ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ