28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόμβα «μεγατόνων» με Ίρβινγκ που ζήτησε ανταλλαγή (pic)

Φωτιά στα θεμέλια των Καβαλίερς έβαλε ο ένας εκ των τριών σούπερ σταρ της ομάδας, Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το ESPN, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νταν Γκίμπερτ, να μπει σε διαδικασία ανταλλαγής.

Οι λόγοι είναι ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που ο ίδιος θα είναι το επίκεντρο, και πλέον δεν επιθυμεί να αγωνίζεται στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο ατζέντης του αθλητή, Τζεφ Ουέσλερ, σε δήλωση του, δεν επιβεβαίωσε, αλλά δεν αρνήθηκε το γεγονός: «Εγώ και ο Κάιρι συναντηθήκαμε με την διοίκηση των Καβς, και ανταλλάξαμε απόψεις, ενώ συζητήσαμε για το μέλλον του στην ομάδα. Το τι συζητήθηκε σε αυτή τη συνάντηση θα μείνει ανάμεσα σε εμάς και την ομάδα. Θα το εκτιμήσουμε αν μπορέσουμε να τα κρατήσουμε μακριά από την δημοσιότητα».

Η ουσία είναι ότι οι Καβς απέλυσαν τον τζένεραλ μάνατζερ τους, Ντέιβιντ Γκρίφιν, τον περασμένο μήνα, χρεώνοντας του ότι δεν μπόρεσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ίρβινγκ, χωρίς να τον έχουν αντικαταστήσει ακόμα, κάτι που προβληματίζει και τον ΛεΜπρόν, ενώ έχει ενημερωθεί και για τις προθέσεις του Ίρβινγκ, με αποτέλεσμα να απογοητευτεί.

Ο Ίρβινγκ προβληματίζεται για το γεγονός ότι δίπλα στον ΛεΜπρόν έχουν πέσει τα νούμερα του, και σίγουρα η θέληση του για να γίνει ανταλλαγή αλλάζει τα δεδομένα και στους Καβαλίερς αλλά και στην λίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ