15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γκραντ: «Η ΑΕΚ μου έδωσε… κίνητρο για τον Προμηθέα» (vid)

Ο Τζεράι Γκραντ πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας και ο Αμερικανός σέντερ άφησε... υπόλοιπα στην ΑΕΚ και θέλει να τα ζήσει με τους Πατρινούς. Ο 32χρονος παίκτης παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για την ΑΕΚ, τον Μάκη Γιατρά, την συνύπαρξή του στην ομάδα με τον αδελφό του αλλά και τους φετινούς στόχους.

Ο Αμερικανός παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες για δεύτερη φορά στην καριέρα του, για λογαριασμό του Προμηθέα Πάτρας και μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο Τζεράι Γκραντ την περσινή σεζόν πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ στα μισά της σεζόν, πανηγυρίζοντας το Κύπελλο Ελλάδας και φέτος θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όπου την περσινή σεζόν δεν του το επέτρεψε η πανδημία.

Επιπλέον αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Μάκη Γιατρά πριν υπογράψει στην Ένωση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τον Έλληνα τεχνικό. Παράλληλα δεν ξέχασε να αναφερθεί για το πέρασμά του στην ΑΕΚ, τον αδελφό του και συμπαίκτη του στον Προμηθέα, Τζέριαν Γκραντ, αλλά και τους φετινούς στόχους που έχει θέσει και δεν είναι άλλοι εκτός από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Τζεράι Γκραντ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ