19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: “Το κεφάλι ψηλά” (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στους παίκτες του μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" στάθηκε στην αντεπίθεση της ομάδας του και ζήτησε οι παίκτες του να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά ως το τέλος της σεζόν.

"Πριν από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη", τόνισε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε: "Είναι ξεκάθαρο πως δείξαμε δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αν προσπαθούμε να βρούμε τους λόγους, πολλά πράγματα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες. Συνεχόμενες ήττες, ο τραυματισμός του Χασάν Μάρτιν, η απουσία του Παπανικολάου και του Χάρισον. Ήμασταν επηρεασμένοι από όλα αυτά που έχουν συμβεί τελευταία. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε το μαχητικό μας πνεύμα. Επιστρέψαμε από μια μεγάλη διαφορά και παρά το ότι στο τελευταίο λεπτό πολλά λειτούργησαν εναντίον μας και μας οδήγησαν στην ήττα. Χάσαμε ελεύθερες βολές, χάσαμε ένα τζάμπολ, ήταν φάουλ πάνω στον Τζέιμς και φυσικά δεν ευστοχήσαμε στην τελευταία επίθεση. Αλλά πρέπει να κρατήσουμε τη μεγάλη, τεράστια προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το ότι χάσαμε το παιχνίδι, θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πρέπει να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά και να παλεύουν κάθε παιχνίδι ως το τέλος της σεζόν".

Ειδικά για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου τόνισε: "Στον Ολυμπιακό πρέπει να νικάς και όταν δεν νικάς είναι πρόβλημα. Παίζεις τελικούς από την αρχή στην Ευρωλίγκα και αν μια ομάδα λυγίσει τα παιχνίδια είναι πολύ σκληρά. Εξαρτώνται πολλά από την κατάσταση στην οποία βρίσκεις τον αντίπαλο. Η λίγκα είναι δύσκολη. Χάσαμε τους πιο hustle παίκτες μας, τον Μάρτιν και τον Παπανικολάου. Αν δεν παίζεις με ένταση είναι πρόβλημα. Όσοι έπαιξαν ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Παίξαμε μαζί και παρά το ότι χάσαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι η προσπάθειά μας στο δεύτερο μέρος ήταν αξιέπαινη".

 

*Oι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στο 21.08 του βίντεο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ