15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Scary hours…

Ο Τζέιμς Χάρντεν αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ και οι αντίπαλοι των Μπρούκλιν Νετς έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι έρχονται... scary hours.

Όταν πριν λίγο καιρό οι διοικούντες τον οργανισμό προχώρησαν στην ανταλλαγή που είχε ως αποτέλεσμα να μετακομίσει ο Χάρντεν στο «Μεγάλο Μήλο», οι περισσότεροι «ειδικοί» έκαναν λόγο για «ανύπαρκτη άμυνα», «τρεις μπάλες στην επίθεση» κι άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να υποστηρίξουν ότι ο Στιβ Νας είναι απογοητευμένος που έμπλεξε (!) σε αυτήν την κατάσταση.

Κι όλα αυτά για μία ομάδα που διαθέτει το περισσότερο ταλέντο στην ιστορία της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Ακόμα και οι φοβεροί Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με την τετράδα των Κάρι, Τομπσον, Ντουράντ και Γκριν, δεν διέθεταν τόση δύναμη, τόσο firepower. Όπως επίσης και οι περσινοί πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Άντονι Ντέιβις να τους ανεβάζει επίπεδο παρέα με τον εκπληκτικό Λεμπρόν Τζέιμς, δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτό που έχει δημιουργηθεί στο Μπρούκλιν.

Το ευχάριστο για όσους αγαπούν το θέαμα και τα υψηλά σκορ είναι ότι η τριάδα των Χάρντεν, Ντουράντ και Ίρβινγκ έχει ήδη αρχίσει να βρίσκει τη χημεία της. 

Οι «scary hours» πλησιάζουν για όλους, όπως είχε ενημερώσει πριν από καιρό ο Χάρντεν ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/2) πρόσφερε ακόμα μία μοναδική παράσταση.

Ο «μούσιας» αν και δεν είχε στο πλευρό του τον KD και τον «Uncle Drew», οδήγησε τους Νετς σε μία επική ανατροπή διαφοράς 24 πόντων στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Φοίνιξ Σανς, ομάδα που αποτελεί αναμφίβολα υπολογίσιμη δύναμη στη δυτική περιφέρεια.

Τα όσα κάνει ο πρώην παίκτης των Χιούστον Ρόκετς είναι μυθικά (24,3 πόντοι, 11,8 ασίστ, 8,4 ριμπάουντ 1,1 κλέψιμο, 0,8 κοψίματα και 4,3 λάθη κατά μέσο όρο ανά αγώνα με εκπληκτικά ποσοστά) και του αξίζει το βραβείο του MVP στην περίπτωση που θα συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. 

Με απλά λόγια, αν οι Νετς παραμείνουν υγιείς και με δεδομένο ότι τα πλέι οφ εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν σε «φούσκα», θα έχουν σημαντικές πιθανότητες για τον τίτλο. Άλλωστε γι' αυτό «χτίστηκαν».

Τους ρόλους τους άλλωστε τους έχουν βρει ήδη οι «Big 3», με τον Χάρντεν να αγωνίζεται ως καθαρός πόιντ γκαρντ, με τον Ίρβινγκ στο «2» και τον Ντουράντ στο «4».

Ο Στιβ Νας «τρίβει τα χέρια του» και κάθε παιχνίδι της ομάδας του Μπρούκλιν αποτελεί μία μπασκετική απόλαυση. Καλή διασκέδαση!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ