21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Έξαλλος ο ΛεΜπρόν με τους Καβαλίερς!

Το επόμενο καλοκαίρι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μένει, ως γνωστόν, ελεύθερος. Φαίνεται, ωστόσο, πως η διαδικασία λήψης της απόφασής του να μείνει ή να φύγει από το Κλίβελαντ δεν θα εξελιχθεί σε σίριαλ αντίστοιχο με αυτό που είχε παιχθεί πριν από τρία χρόνια, όταν όλος ο κόσμος περίμενε με κομμένη την ανάσα να αποφασίσει αν να έμενε ή θα έφευγε από το Μαϊάμι. Πολύ απλά διότι μάλλον έχει αρχίσει σιγά σιγά να μαζεύει τα μπογαλάκια του! Αυτό που θα χρειαστεί να μάθουμε του χρόνου είναι το πού θα πάει, όχι το αν θα φύγει από το Κλίβελαντ. Διότι, όλα δείχνουν, ότι θα φύγει.

Τουλάχιστον αυτό έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν όλο και περισσότεροι στην Αμερική. Προσφάτως μάλιστα ένα δημοσίευμα της USA Today έκανε λόγο για μεγάλη δυσαρέσκεια του ΛεΜπρόν σε βάρος του ιδιοκτήτη των Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ. Δυσαρέσκεια που αγγίζει τα όρια του θυμού! Ο λόγος; Το δημοσίευμα, επικαλούμενο μαρτυρία ανθρώπου που βρίσκεται πολύ κοντά στον ΛεΜπρόν, αλλά επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, υποστηρίζει πως ο "Βασιλιάς" δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την αδράνεια των Καβαλίερς στη θερινή μεταγραφική περίοδο, τη στιγμή μάλιστα που οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μάλλον έχουν ενισχυθεί περισσότερο. 

Πιο συγκεκριμένα ο ΛεΜπρόν καταλογίζει στον Νταν Γκίλμπερτ ότι την πιο κρίσιμη στιγμή, ακριβώς πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, αποφάσισε να διώξει τον τζένεραλ μάνατζερ Ντέιβιντ Γκρίφιν και τον βοηθό του, Τρεντ Ρέντεν, κάτι που είχε ως συνέπεια η ομάδα να μην μπορεί να κινηθεί αποτελεσματικά στο μεταγραφικό παζάρι. Εξαιτίας αυτής της απόφασης χάθηκαν οι Τζίμι Μπάτλερ και Τζαμάλ Κρόφορντ, τους οποίους ο Τζέιμς θα ήθελε να έχει για συμπαίκτες του χρόνου (ειδικά για τον δεύτερο έδωσε αγώνα, ωστόσο αυτός προτίμησε να πάει στους Τίμπεργουλφς), και εν τέλει περνούν οι μέρες, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι καλοί παίκτες έχουν υπογράψει και οι Καβαλίερς πρακτικά δεν έχουν ενισχυθεί καθόλου. Εκτός αν θεωρείται ενίσχυση η απόκτηση του άπειρου Τούρκου, Τσεντί Οσμάν.

Επειδή ο ΛεΜπρόν δεν το θεωρεί αυτό ενίσχυση κι επειδή ο μόνος λόγος για να μείνει στο Κλίβελαντ είναι για να μπορεί να παίρνει το πρωτάθλημα, αλλά με τέτοια ομάδα κάτι τέτοιο μοιάζει σχεδόν αδύνατο, φαίνεται πως έχει σχεδόν πάρει την απόφαση να φύγει του χρόνου από τους Καβαλίερς. Γνωρίζει, άλλωστε, πως οι Λέικερς τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες κι η προοπτική να ζήσει στο Λος Άντζελες του μοιάζει ιδιαιτέρως δελεαστική...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ