29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Να δείξει τα δείγματα προόδου και στο Τελ Αβίβ

Παραδοσιακά μια επίσκεψη στον Γιαντ Ελιάου μόνη εύκολη δεν μπορεί να είναι, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από την Μακάμπι (22/12, 21:15) για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θέλοντας να δείξει τα σημάδια προόδου τα οποία φάνηκαν στην διάρκεια της διπλής εβδομάδας, όπου οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης σε δυο παρατάσεις και κέρδισε άνετα την Άλμπα στο ΟΑΚΑ, όντας πλέον στο 5-9.

Ο Γιώργος Βόβορας θα έχει στη διάθεση του τους Σέλβιν Μακ και Άαρον Ουάιτ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και προπονήθηκαν κανονικά την Δευτέρα (21/12). ενώ αντίθετα στην Αθήνα παρέμεινε ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος ακολούθησε μόνο μέρος του προγράμματος στην τελευταία προπόνηση. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν για την πρωτεύουσα του Ισραήλ αυθημερόν με την διοίκηση να βάζει τσάρτερ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν παρουσιάζει σταθερότητα, και δίνει ένα καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον του στη διοργάνωση, καθώς βρίσκεται στο 6-9. Η Μακάμπι προέρχεται από δυο διπλά στην Ισπανία και μια ήττα στην Γαλλία από την Βιλερμπάν, με τη νίκη στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα να έχει αλλάξει την ψυχολογία.

Κανονικά θα αγωνιστεί ο Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος είχε χτυπήσει στην τελευταία φάση με την Μπαρτσελόνα, ενώ αμφίβολος είναι ο Οθέλο Χάντερ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα και δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (21/12).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ