22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πράσινο» ξέσπασμα, Ιταλοί κατακτητές (vids)

Η 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ξεκίνησε ευχάριστα για τα ελληνικά χρώματα, με τον Παναθηναϊκό να «συντρίβει» την Άλμπα, σε μια αγωνιστική, όπου η Αρμάνι έδειξε πως γίνεται πειστική.

Ο Παναθηναϊκός, σε μια από τις πιο πλήρεις εμφανίσεις του την φετινή χρονιά, «ισοπέδωσε» την Άλμπα Βερολίνου με 92-69. Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα επανήλθαν μετά την άδικη ήττα από τη Ρεάλ, βρήκαν... θύμα να «ξεσπάσουν» και επανήλθαν στις επιτυχίες.

Με τον Κέβιν Πάντερ να το παίρνει πάνω του στο τέλος, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε ένα τεράστιο «διπλό» στην Πόλη με 72-69 έναντι της Εφές. Η ιταλική ομάδα μπορεί να έχασε μια μεγάλη διαφορά και να βρέθηκε κοντά στο σοκ, αλλά στο τέλος κρατήθηκε στο «τιμόνι» χάρη στον Αμερικανό, με το καλύτερο μήνυμα να είναι πως οι παίκτες του Μεσίνα πείθουν.

Η Ζαλγκίρις περισσότερο έπαιξε... κανονικά παρά απέδωσε σε υψηλό επίπεδο, αλλά αυτό αρκούσε για να «διαλύσει» μια απογοητευτική Φενέρμπαχτσε με 99-62. Η λιθουανική ομάδα ήταν απόλυτα κυρίαρχη, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση κρίσης του αντιπάλου και δείχνει να πετυχαίνει την αγωνιστική ανάταση, που έψαχνε.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ