17 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

«Επιστρέφει στη Φενέρ ο Γκούντουριτς!»

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να πυροδοτήσει... βόμβα, καθώς κινήθηκε κάτω από άκρως μυστικότητα και βρίσκεται μία ανάσα πλέον από την απόκτηση του Μάρκο Γκούντουριτς έπειτα από μία σεζόν στο ΝΒΑ.

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο και θέλει να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο νωρίς το ρόστερ ώστε να προλάβει την οκτάδα στη Εuroleague. Οπότε η τούρκικη ομάδα εστίασε στην επιστροφή ενός παλιού της γνώριμου όπως ο Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα των Γκρίζλις φέτος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του σερβικού "mozzartsport.com", η Φενέρ κινήθηκε αστραπιαία και μεθοδικά, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος αγωνίστηκε στην Κων/πολη την περίοδο 2017-19, όμως απομένει αρχικά να «σπάσει» το εγγυημένο συμβόλαιό του με τις «αρκούδες» και στη συνέχεια να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Τουρκίας ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι των Γκρίζλις βρίσκονται στην διαδικασία των συζητήσεων με τον παίκτη και εφόσον τον αποδεσμεύσουν θα πρέπει να του δώσουν το ποσό των 2.750.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω του εγγυημένου συμβολαίου που έχει την νέα σεζόν. Την περσινή σεζόν ο διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε σε 44 αγώνες στην κανονική διάρκεια, μετρώντας 3.9 πόντους και 1.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ